A 186 cm tul magas vagy nem? 16f
Nem túl magas, a 185-186cm általában a "pont ideális" magasság a lányok szemében. Erről már több, mint 20 17-22 közötti lány is nyilatkozott nekem...
19L
175-4 cm vagyok, és lány.
Amint megláttam ezt a kérdést rám tört a "gyere rám" feeling.
Az se zavarna ha 2m-es lennél.
Előrebocsátom, hogy pontozzatok le nyugodtan. A mai napig nem tudom, hogy egy szubjektív véleményt mi alapján tud bárki értékelni, viszont aki kellő "intelligenciával" rendelkezik hozzá, ráadásul kedve is van, az nyugodtan tegye meg!
Véleményem szerint a 186 centi már egy "abnormális" magasság. Én egy 16 éves fiúnál a 170-180-at tarom "normális" értéknek. A lányoknál ez egyáltalán nem lesz kizáró ok, nagyon sok tinédzser korú kislány - mert ezeket sajnos nem lehet nőnek nevezni. Legalábbis még nem - fog nyáladzani rád. Mint ahogy a fenti példa is mutatja. Semmi mást nem tudnak még rólad, de a magasságod már önmagában elég ok arra, hogy "bejöjj" valakinek. Igen. És ezt komolyan is gondolják, az benne a szomorú. Szóval ez a magasság enyhén szólva sem nevezhető "átlagosnak", viszont ne tekints rá hátrányként. Mivel nem az. Semmilyen számottevő pozitív, vagy negatív mivolta nincsen. Véleményem szerint teljesen érdektelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!