Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A 186 cm tul magas vagy nem? 16f

A 186 cm tul magas vagy nem? 16f

Figyelt kérdés
Azert kerdezem mert neha ugy erzem hogy tul magas vagyok masokhoz kepest pedig vannak velem egymagas vagy nalam magasabb ismeroseim is es hogy az nem e kizaro ok mondjuk a lanyoknal ha egy fejjel magasabb vagyok naluk vagy ha letudjak fejelni az allam.

2018. jan. 15. 18:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem túl magas, a 185-186cm általában a "pont ideális" magasság a lányok szemében. Erről már több, mint 20 17-22 közötti lány is nyilatkozott nekem...

19L

2018. jan. 15. 18:43
 2/14 A kérdező kommentje:
Oksaoksa koszi:))
2018. jan. 15. 18:46
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Na akkor most képzelj el egy ugyan ekkorát csak lányba. Az már feltünőbb :/
2018. jan. 15. 18:48
 4/14 anonim ***** válasza:
63%

175-4 cm vagyok, és lány.

Amint megláttam ezt a kérdést rám tört a "gyere rám" feeling.

Az se zavarna ha 2m-es lennél.

2018. jan. 15. 18:50
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat
2018. jan. 15. 18:52
 6/14 anonim ***** válasza:
63%

Előrebocsátom, hogy pontozzatok le nyugodtan. A mai napig nem tudom, hogy egy szubjektív véleményt mi alapján tud bárki értékelni, viszont aki kellő "intelligenciával" rendelkezik hozzá, ráadásul kedve is van, az nyugodtan tegye meg!

Véleményem szerint a 186 centi már egy "abnormális" magasság. Én egy 16 éves fiúnál a 170-180-at tarom "normális" értéknek. A lányoknál ez egyáltalán nem lesz kizáró ok, nagyon sok tinédzser korú kislány - mert ezeket sajnos nem lehet nőnek nevezni. Legalábbis még nem - fog nyáladzani rád. Mint ahogy a fenti példa is mutatja. Semmi mást nem tudnak még rólad, de a magasságod már önmagában elég ok arra, hogy "bejöjj" valakinek. Igen. És ezt komolyan is gondolják, az benne a szomorú. Szóval ez a magasság enyhén szólva sem nevezhető "átlagosnak", viszont ne tekints rá hátrányként. Mivel nem az. Semmilyen számottevő pozitív, vagy negatív mivolta nincsen. Véleményem szerint teljesen érdektelen.

2018. jan. 15. 19:07
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Ideális magasság egy férfinak, bárcsak én lennék ekkora, de majd 10 centivel alacsonyabb vagyok. :(
2018. jan. 15. 19:35
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Az lenne meg a kerdesem hogy a tiz centimeter magassag kulonbseg most fiu fiu kozott vagy fiu lany kozott az nagyon nagyon sok vagy attol meg nem fajdul meg a nyaka az illetonek vagy erzi azt hogy huu de magas vagy hozzam meoest
2018. jan. 15. 19:44
 9/14 anonim ***** válasza:
Te inkább kissámlit csinálj gyerek helyett, jó!? :D
2018. jan. 15. 20:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Azt hittem ma már magassággal felvágós kérdés nélkül maradok
2018. jan. 15. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!