Egy lány magas legyen vagy alacsony?
Nyilván ez az a dolog amin az ember nem tud változtatni. Mégis azt vettem észre, hogy a fiúk nagy részének valahogy jobban bejönnek a magasabb lányok pl hosszú lábakkal.
Én már 20 éves vagyok és kb 12-13 évesen megálltam a növésben :D így maradtam 155 centi és egyébként imádom, hogy "kicsi" vagyok. Csak azt utálom benne, hogy kb semmit nem érek el normálisan. Van párom, ő 180cm és szintén szereti, hogy ekkora vagyok.
Középiskolában is a lány osztálytársaim, évfolyamtársaim többsége 160-175+cm volt. Szerintem 170 felett egy lány már magasnak számít, nem? :) Ők viszont a magasságot tartották előnynek.
És szerintetek? Ti mit gondoltok?
A nemeteket is írjátok :)
Én 158 cm, szeretem a magasságom, de pár helyzetben elgondolkodom, milyen jól jönne +10 cm :)
Szerintem nem a magasságom múlik a párkeresés, max annyiban lehet rossz nekünk, hogy kevésbé vesznek észre, mert túl alacsonyak vagyunk :D De mindenkinek más a véleménye a témáról. 19L
Alacsony lányokra akaratlanul is hamarabb kivetítem azt hogy cukibbak, mert alacsonyak. És sokszor az ő személyiségük is illeszkedik hozzá.
Bár van amikor túlságosan erőltetik ezt a cukiskodást, és taszítóvá válik.
Én is 180 vagyok, ha egy 150 centis lánnyal beszélnék kicsit gázos lenne hogy kitörne a nyaka ha felkéne rám néznie, és ha fel is néz a legrosszabb profilom látja alulról, vagy épp azt hogy lenézek, de akkor sem túl jó az ilyen árnyékolt lenéző pofám.
Nekem mindegy igazából, csak nálam legyen alacsonyabb.
én 180 centis lány vagyok.
szerintem nem annyira fontos pont a magasság, engem igazából egyszer ért hátrányként ez a dolog ismerkedésként
egyébként nem sok vizet zavart, bár mindig tiszta lappal játszottam, sosem randiztam úgy vakon valakivel, hogy ne mondtam volna el előre milyen magas vagyok.
a képeimen is látszódik, hogy magasabb vagyok az átlag lányoktól.
de szerintem nem lényeg, annyi fontosabb dolog van ennél egy ismerkedésben
ÓÓÓÓ Istenem ez a tipikus felszínes tinipcsák akik állandóan magassággal jönnek, felőlem legyen az 150 centi vagy 205 centi akkor sem jönnek be az ilyen libák, és ezt a magasságos dolgot is csak az ilyen lányocskák dramatizálják túl! Senkit nem érdekel hány centi vagy, ha ronda vagy, vagy a belsőd NULLA, magyarul ÜRES! Értsétek már meg!
Mindig a magasságot nézik, ilyen erőteljes komplexusaik és megfelelési kényszereik vannak...
öcsééém...
A suli legszebb lánya tudod hány centi volt???? Leírjam? 152 centi! Tesiórán mértük le a magasságunkat, mert kellett az országos szintű felmérőkhöz! Gyönyörű szép volt, minden tekintetben tökéletes volt kívül-belül!
Ennyit ér a magasság!!! Lépjetek túl rajta, nem hiszem el, hogy egy héten jön 19 kérdés...abból 18 tizenéves komplexusos lány írja ki, aki mindent a magasságára fog, mert ő túl alacsony, ő túl magas..! Már tényleg elérik az ember inger küszöbét! Komolyan.
Szerintem mindegy, mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai, én pl. magas vagyok, és nem bánom.
Amúgy, kedves válaszolók, az én tapasztalataim szerint pont, hogy nem a lányok rinyálnak ezen általában, hanem a komplexusos fiúk/férfiak. Hogy jajajj, nehogy magasabb legyen nálam a csaj, mer' mi lesz akkor? Hogy néz az ki? Én akarok lenni a domináns! Nézzen fel rám, átvitt értelemben meg szó szerint is!
Kérdező: Akkor az arány kb meg is van az exem vs én köztem :) Ő 150 cm én 184 cm :) Én eleve az alacsony lányokat kedvelem, de úgy sem ez a lényeg, alapnak ok. Tudod, külső megfog, belső megtart. :)) Ami ilyen cuki faktor az gondolom nálatok is játszik, ha meg akarod puszilni vagy csókolni, akkor pipiskednek kell, meg ugye valamit le kell venni magasabb helyről ^.^
Amúgy nem kell "legyen". Szemelyiség >>> magasság :)
Sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!