Fiúk! Magas vs alacsony lány?
Figyelt kérdés
A véleményetek érdekelne, hogy ti nektek milyen magas lány jön be?
(Persze tudom, hogy csak magasság alapján, nem lehet dönteni, de próbáljuk meg)
a,152/cm
b,178/cm
Arany középút nincsen:D Lányok és Fiúk válasza is érdekelne.
2017. dec. 15. 19:02
1/17 anonim válasza:
B
F18
Bár lehet csak azért mert én is jóval 180 felett vagyok. (Bár lehet 190 is vagyok már de nem tudom)
2/17 anonim válasza:
Alacsony mivel én is 158 centi vagyok. 26/F
4/17 anonim válasza:
Tök értelmetlen a kérdés. Lehet mindkettő csinos, jó humorú, vagy az ellenkezője is.
Nem azt mondom hogy nem számít a külső, mert számít, de nem lehet ezeket "számszerűsíteni" hogy X centiig tetszik valaki X+11-től meg nem.
5/17 anonim válasza:
Magas, szeretem a szép, hosszú combokat.
Az ilyen nagyon alacsony lányok sokszor gyerekes, manós kinézetűek. Sokszor rá is játszanak erre az én vagyok picike stílusra. Ez nekem nem jön be.
6/17 anonim válasza:
Szerintem se a magasság számít.Mondjuk a 152 centi az már brutál alacsony lenne nekem mert 179 vangyok.
7/17 anonim válasza:
En a kisebb lanyokat szeretem, mert mellettuk meg en is Tarzannak tunok ... magas lany? +magssarku? nem kedvelem.
8/17 anonim válasza:
Fekve a magas lany is "lapos" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!