Ha ti dönthetnétek el, akkor milyen magasak lennétek?
Figyelt kérdés
Írjatok kort, nemet, jelenlegi magasságot is!2017. aug. 21. 13:38
1/30 anonim válasza:
175 cm, nő, felnőtt vagyok, úgyhogy változni ez már nem fog.
Teljesen elégedett vagyok vele. Szeretem, hogy magas vagyok, de nem túl magas. Nem változtatnék rajta, pont jó így.
2/30 anonim válasza:
181, 17 éves srác vagyok
kb 205 centi lenne az ideális
3/30 anonim válasza:
155cm magas lány vagyok és 168-172-közötti magassággal boldog lennék
5/30 anonim válasza:
155 cm vagyok, neha szeretem, neha utalom. Mikor utalom akkor legszivesebben lennek vagy 175-180 cm.
6/30 anonim válasza:
Mivel a párom 181 cm, jobb lenne kicsit magasabbnak lenni, mondjuk 165-170 cm.
17/L, 152 cm.
7/30 anonim válasza:
157 centi vagyok és nő, 28 éves.
165-6-7 centi szívesebben lennék, mert akkor nem kellene minden nadrágot felhajtani/varratni, amit veszek magamnak, jobban elérnék mindent, jobban eloszlana rajtam a túlsúlyom is.
8/30 anonim válasza:
Nekem a jelenlegi 165 centim teljesen megfelel.
23/F
9/30 anonim válasza:
Nő, 172 a jelenlegi, már nem vagyok növésben. Elégedett vagyok a mostanival, de inkább 5-10 cm-rel alacsonyabb mint magasabb lennék.
10/30 anonim válasza:
Jelenleg 170 cm magas nő vagyok, már jó ideje nem nőttem, de ha választhattam volna nem megyek 165 cm fölé.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!