Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Palvin tényleg túl duci és...

Palvin tényleg túl duci és alacsony?

Figyelt kérdés
Ezért nem csinál most bemutatókat?
2018. jan. 24. 20:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7. Puzsért hagyjuk már, totálisan bekattant. Mióta Hajdú megszívatta, azóta csak a nőket meri ekézni szerencsétlen.
2018. jan. 24. 22:58
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

[link]

Kovezzetek meg, de nekem nem tetszik ez a lany. Az utcan, atlag embernek elmenne, de nem modellnek valo SZERINTEM.

Korte test alkatu, kis cici, szeles csipo, keskeny vall, es igen, modellnek duci. Latszik rajta, hogy csak egy folkapaszkodott senki. Igaz, hogy manapsag mar nem divat csont sovanynak lenni, de o is olyan alakkal kezdte a szakmat. Mara kicsit meghizott , es ha igy folytatja , egy plus size modell lesz.

Azert hasonlitsuk mar ossze egy viktoria angyala modellel

. [link]

Igen, ok mar talan tul vekonyak , de megis van rajtuk izom, feszes a testuk. Mint ahogy rendes modellnek lennie kell, ugy neznek ki. Micsoda Barbi hozzajuk kepest a korta alakjaval es plottyedt testevel?

2018. jan. 25. 08:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Barbu mielőtt befutott rendesen vékony volt, hozta a méreteit. Japánba nem mehet 90 feletti csípővel és ott is volt már 14 évesen. A Victorias secret volt az utolsó csepp a pohárban, amivel tényleg elérte, hogy csak az arca miatt alkalmazzák bárhol. Ő commercial modell, nem kell nagyon skinnynek lennie, de ahhoz, hogy ide jusson kellett az a test régen. Ha most látná meg valaki az utcán, és azt akarná, hogy legyen modell, ilyen testtel nem vennék fel. Minimum 8 kiló van rajta. De nem kell aggódni miatta, elég jól keres így is a világon a 17. legjobban kereső modell. Az meg, hogy itthon már nem harsogja a bulvár, hogy m van vele, csak anyit jelent h nem hozzák szóba röhtön random celebekkel akikkel egyszer az életben csinál egy közös képet :)
2018. jan. 25. 20:14
 14/15 Sunshinedoll ***** válasza:
Szerintem Barbi amennyire rohadt idegesítő, annyira nagyon csinos. Nem egy tipikus modell alkat, de ő nem is kifutó munkákat vállal zömével. Nekem tetszik, hogy szép idomai vannak, és nem 32-es méretet hord. Egyáltalán nem minősül ducinak :D
2018. jan. 26. 14:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Dehogy duci meg alacsony! A mesébe!!!!
2018. febr. 14. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!