Palvin tényleg túl duci és alacsony?
Igen Palvin Barbi kövér viziló fogyhatna mert elég gáz.
Kérdem én hogy oszt amugy normálisak vagytok????? 1# is meg a kérdező is meg aki szerint van rajta felesleg. Irigy barmok.
Kedves 4-es! Az első válaszoló vagyok!
Szövegértelmezés neked megy, vagy csak a felháborodás és a sértegetés?
Egyáltalán nem vagyok irígy egy modellre sem! Nem mondtam egy szóval sem hogy kövér viziló, sőt, szerintem jó alakja is van. De tény és való hogy egy kis felesleg van rajta, és ezt többen megjegyezték már.
Különben meg ez itt a Gyakori Kérdések, mindenki azt kérdez amit akar, és mindenki a saját véleményét mondja el. De nézd csak meg nyugodtan a többi modellt, hogy ők hogy néznek ki, és hogy néz ki Barbi. Különben meg az utóbbi időkben a pasiügyeiről volt híres, nem éppen arról, hogy milyen sikeres modell...
Gondolom ez már el is van felejtve, igaz? Na, tudod ezért SEM irígylem pláne a Palvin Barbit!
Elvileg a Victoria Secret is azért rúgta ki, mert duci vagy alacsony. Én szeretem őt, azért is kérdeztem, mert jobb lenne több munkában látni. Elvileg ő a Lorealos barátnője:
www.instagram.com/alexinagraham
Na ő neki bomba alakja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!