Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Palvin tényleg túl duci és...

Palvin tényleg túl duci és alacsony?

Figyelt kérdés
Ezért nem csinál most bemutatókat?
2018. jan. 24. 20:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
48%
A magasságával nincs gond (175cm). Alapból az alakja szerintem jó, de modellnek tényleg kicsit duci. A modellek mindig vékonyak, és már-már tökéletes testük van. Persze ez attól is függ, kinek mi tetszik. De pl.ott van Irina Shayk, akinek szülés után is bombaalakja volt. Talán épp ez a legrosszabb a modellszakmában, hogy az alakra kegyetlenül oda kell figyelni, mert itt minden kicsi nagyon sokat számít. De azért Barbi nem kövér, csak van rajta némi felesleg, - ami tekintettel a szakmájára- nem kéne hogy legyen.
2018. jan. 24. 20:16
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem jó alakja van.
2018. jan. 24. 20:48
 3/15 anonim ***** válasza:
73%
kit érdekel?
2018. jan. 24. 20:51
 4/15 anonim ***** válasza:
59%

Igen Palvin Barbi kövér viziló fogyhatna mert elég gáz.

Kérdem én hogy oszt amugy normálisak vagytok????? 1# is meg a kérdező is meg aki szerint van rajta felesleg. Irigy barmok.

2018. jan. 24. 20:56
 5/15 anonim ***** válasza:
81%
lehet felhízott,nem tudom, de kb már a kutyát nem érdekli mi van azzal a leánnyal, nem úgy, mint régen... pár éve minden második kérdés palvinról szólt a gyakorin, meg az ócska női magazinok is őt harsogták, úgy tűnik kezd eltűnni a süllyesztőben, mint a legtöbb celeb, aki abból él, hogy kinéz valahogy, kiöregedett biztos
2018. jan. 24. 21:13
 6/15 anonim ***** válasza:
59%

Kedves 4-es! Az első válaszoló vagyok!

Szövegértelmezés neked megy, vagy csak a felháborodás és a sértegetés?

Egyáltalán nem vagyok irígy egy modellre sem! Nem mondtam egy szóval sem hogy kövér viziló, sőt, szerintem jó alakja is van. De tény és való hogy egy kis felesleg van rajta, és ezt többen megjegyezték már.

Különben meg ez itt a Gyakori Kérdések, mindenki azt kérdez amit akar, és mindenki a saját véleményét mondja el. De nézd csak meg nyugodtan a többi modellt, hogy ők hogy néznek ki, és hogy néz ki Barbi. Különben meg az utóbbi időkben a pasiügyeiről volt híres, nem éppen arról, hogy milyen sikeres modell...

2018. jan. 24. 21:19
 7/15 anonim ***** válasza:
61%

[link]

Gondolom ez már el is van felejtve, igaz? Na, tudod ezért SEM irígylem pláne a Palvin Barbit!

2018. jan. 24. 21:41
 8/15 A kérdező kommentje:

Elvileg a Victoria Secret is azért rúgta ki, mert duci vagy alacsony. Én szeretem őt, azért is kérdeztem, mert jobb lenne több munkában látni. Elvileg ő a Lorealos barátnője:

www.instagram.com/alexinagraham

Na ő neki bomba alakja van.

2018. jan. 24. 22:29
 9/15 A kérdező kommentje:
na: [link]
2018. jan. 24. 22:30
 10/15 A kérdező kommentje:

Ez a segg nincs Barbinak

[link]

Lehet adottság is.

2018. jan. 24. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!