Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Belevágjak, vagy inkább...

Belevágjak, vagy inkább várjak vele?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy modellalkat vagyok, viszont én ezt nem nagyon érzem így. Engem egy kicsit érdekel ez a téma, es nem tudom, hogy akkor most belevágjak-e, vagy késöbb, vagy inkább egyáltalán ne? Tudom, ez igy kisse zavaros lett, ezért is bocsi, remélem valamit ki lehet belőle hámozni. Most vagyok jelenleg 9.osztályos egyébként, és 13.-ban írok érettségit. 15/L

2018. jan. 15. 00:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jajj gyerek vagy meg kerdezo... Nyugodtan eldd bele magad, hogy modell leszel, de ne ess pofara majd, ha nem lesz semmi karriered es meg a sulid is ott hagyod miatta :D
2018. jan. 17. 17:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Direkt irtam,hogy ha alkalmas ra. Nem mindenki az. Vannak elonyei es hatranyai is. De en legalabb belelatok az egeszbe azert irom es nem rombolom mas onerzetet azzal,hogy folyamatosan irom hogy nem felel meg. Azt se tudjatok hogy nez ki. A magassaga megvan hozza mar csak par kepet kene kuldeni az egyik ugynoksegnek es akkor kiderulne.
2018. jan. 17. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!