Sokan mondják, hogy modellalkat vagyok, viszont én ezt nem nagyon érzem így. Engem egy kicsit érdekel ez a téma, es nem tudom, hogy akkor most belevágjak-e, vagy késöbb, vagy inkább egyáltalán ne? Tudom, ez igy kisse zavaros lett, ezért is bocsi, remélem valamit ki lehet belőle hámozni. Most vagyok jelenleg 9.osztályos egyébként, és 13.-ban írok érettségit. 15/L
Biztos szép vagy de az nem jelenti azt hogy modelnek kellene próbálkozni legalább is még most nem nagyon ajánlanám. Van pár lány ismerősöm aki modelkedik és elég durva rettenetesen prostis(szépen mondva) munka szerintem, de persze te dolgod magánügyed mit csinálsz de a véleményem az akkor is az hogy undorító ha egy fiatal (pl 15 éves) lány így kiteszi magát márpedig nem úszod meg ha modelkedsz hogy kitedd magad. Ennyi idősen biztos nem engedném neked mint szülő vagy testvér vagy barát és a helyedben én magam sem mennék semmi pénzért a helyedben amennyiben nem vagy minimum 18. De idegenek vagyunk egymásnak tehát nem akadályozlak a rosz véleménnyel tovább és sok sikert a továbbiakban és ha model leszel érezd jól magad és próbálj meg normális és lehető legszolidab lenni mert pár év mulva lehet szégyenfoltként emlékezel vissza rá..
2018. jan. 15. 01:14
2/12 anonim válasza:
és tényleg semmi rosszindulatból irtam hogy ne és csak is azért nem azt irtam hogy vágj bele hanem azért akarlak elíjeszteni mert azt irtad nem érzed magad model alkatnak szóval normális belátásra lehet birni téged és egy normális lányka ennyi idősen nem csinál ilyet :)
2018. jan. 15. 01:20
3/12 anonim válasza:
Szia! Szerintem ha van kedved hozza, es kepes vagy feladni a jelenlegi eletedet, akkor hajra. Sajnos a modellkedes nem csak jobol all, sot. Nagyon megterhelo munka, es ha befutsz akkor kb repulesbol es fotozasbol meg kifutokbol fog allni az eleted.
Baratnom 1 eve modellkedik, azonban most szeptemberben sikerult jobban ugymond “beinditani”, kijutott kulfoldre egy par honapra. Ahogy meselte nem volt annyira mokas neki egy teljesen uj kornyezetben, egyedul, es ha ez nem is eleg, mindenbol vizsgaznia kellett, amint hazaert (suli miatt).
Szerintem ennyire fiatalon ne kockaztasd az eleted, ki tudja mi szeretnel meg lenni kesobb! Nem eleg az egeszhez egy modellalkat, karakteres arc is kell es satobbi.
2018. jan. 15. 01:33
4/12 anonim válasza:
Szia. Amit az elso irt az nagy hulyeseg. Rengeteget tudnek meselnu neked,de keudeskent nezd meg a youtube-on a fifty pairs of shoes oldalat. A visages modeltol van benne egy lany es mesel a tapasztalatairol. Hidd el ez egyaltalan nem olyan szakma ami "prostis". Kemenyen meg kell dolgozni azert hogy tokeletes legyel, szamitanak a centieid, igaz hogy fel kell adnod a mostani eketed ha elkezdesz utazni, de hidd el hogy 5 ev mulva vagy 20 ev mulva buszke leszel. 18 eves korodra sokkal tobb dolgot erhetsz el mint pl az elso valaszolo barmikor is. Arrol nem beszelve hogy onallo leszel sajat keresettel, kitunoen fogsz beszelni egy vilagnyelvet es rengeteg helyet felfedezhetsz a vilagban, amit mas egyszeru lanyok, fiuk megint csak nem tehetnek meg.
2018. jan. 15. 11:13
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Sokat jelentenek nekem :)
Egyébként a mérteim (mostmár normálisan lemérve):-magasság:kb.175cm
-csípő:78cm
-mellbőség:82cm
2018. jan. 15. 16:11
6/12 A kérdező kommentje:
Annyit szeretnék még hozzátenni, hogy így fiatalon még befutni nem szeretnék, legalábbis így nemzetközi szinten, ugyanis a tanulás és a kajakozás (versenyszinten) jelenleg fontosabb. Az iskolában is mondták, hogy valamivel még le kellene engem foglalni, ugyanis úgy tűnik, hogy nincs elég dolgom, és egész jó szintet hozok így is az iskolában.
2018. jan. 15. 16:13
7/12 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok és nem hülyeséget irtam egy 15 éves kislánynak még nem kéne kitennie magát hanem ha tényleg jók a jegyei legyenek reális tervei mondjuk továbbtanulás egyetem vagy egy jó kis szakma.... Arrol nem beszélve hogy nem mindenki fut be mert elmondanám, hogy kb minden szép lánynak felajánlják hogy legyen modell csakhogy nem mindegy ki kéri fel mert nem mindenkit tudnak befutattni nem elég szépnek lenni szerencse is kell nem kellene elhitetni vele hogy ha kirakja mindenét és feladja az iskolai terveit akkor egy hét mulva már külföldön lesz kifutón miközben perfekt 5 nyelvből sokkal valószínübb hogy nem ér el sikereket....18 éves korára több mindent érhet el? ha nem lesz szerencséje annyit ér el hogy elprostisodik mint minden lány ebben a szakmában és ha nincs nagyon nagy szerencséje vagy protekciója nem is ér el vele semmit és amatör fotosok szerkesztgetik majd az amatör képeit ami kb a facebook vagy instagramm képernyőjére jut el maximum ennek ellenére sok sikert kívànok kedves kérdező remélem jól sikerül az életed de azért legyél tudatában hogy “Kislány vagy még”
2018. jan. 16. 18:25
8/12 anonim válasza:
90-60-90 méretekkel vesznek fel normálisabb helyekre... :D
2018. jan. 16. 21:11
9/12 anonim válasza:
En vagyok az aki mondta hogy huly3seg amit irtal. Utolsonak eloszor is uzenem hogy a 90-60-90 a max meret. A 60 pedig lehet picit tobb is.
Kerdezo! A csipodet rossz helyen merted. Ott merd ahol a feneked a legnagyobb.
Ha modell vagy akkor kell utaznod, itt magyarorszagon konkretan alig van munka es ha van se fogsz belole meggazdagodni. Mig kulfoldon egy munkaval megkeresheted az atlag emberek eves fizeteset.
Es akkor most az elso valaszolonak!
Nem tesz ki semmit. Fogalmad sincs az egeszrol. Mikor kulfoldre utazol ott szigoru szabalyok vannak, nem engednek el bulizni nem ihatsz. Egeszsegesen kell etkezni, edzeni kell hogy tartsd a mereteidet es hogy fitt legyel. Es ha nem veszik fel normalis ugynokseghez akkor ugy se lesz magantanulo. Ha viszont alkalmas erre a munkara akkor felepitik es dolgozhat ha a kulfoldi ugynokseg kivalasztja. Kulfoldon castingokra kell mennie, szoros idobeosztassal. Igen, lehet vannak olyan kepek,de azok a leghiresebb modelleknel vannak. 18 eves koraig nem vehet le semmit. A max a furdoruha, de abban vagy nyari kollekciot fotoznak vagy polakat csinalnak. Es igen,ha megfelel akkor sokkal tobb elmenyt fog szerezni 18 eves korara mint egy atlagos gimnazista, egy csomo kulturat ismerni fog, folyekonyan fog beszelni angolul es igen, akar egy hazat is megvehet maganak anelkul hogy hitelt kene torlesztenie. Amugy a modellek 90%-a jol erettsegizik majd egyetemre megy.
2018. jan. 17. 06:31
10/12 anonim válasza:
első vagyok: hidd el nem rosszindulatból mondtam amit mondtam és amit irsz szép és jó de egy menő külföldi munkát nem kap bárki saccold már meg mennyi esélye van arra amit te felvázoltál neki ez teljesen a pozitív véglet ha tényleg ilyen egyszerű lenne csak azt látnánk hogy még amatektanárom meg a takarítónőnk is párizsba pózól a kifutón, azért ha biztatod is a kislányt legalább reálisabban már könyörgöm
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!