A Stars of the future academybe fizetett pénzt hogy kaphatom vissza?
Kisfiam casting során került be az akadémia képzésére, volt is már "before" fotózáson, és most kezdődne a kurzus, de sajnos úgy néz ki, hogy nem tudunk menni. Fiam nagyon szerette volna, ezért hajlandó voltam kifizetni az összeget, bár rettentő nehezen tudtam előteremteni, sajnos kölcsönbe is keveredtem emiatt. Tudom, meggondolatlanság volt, de eddig sosem tudtam neki megadni, amire vágyott, a castingon pedig bíztatták, hogy van tehetsége. Nagyon szerettem volna, ha ez sikerül neki. A sors azonban most sem kegyes hozzánk; fiamnak sajnos komoly egésszégügyi problémái adódtak, ezért biztosan nem tud elmenni a januárban kezdődő kurzusra. Mennyi az esély hogy visszakapom azt a sok pénzt? Az életem függ tőle kb! Segítsetek kérlek!
Egy reményvesztett anyuka
Mindenképpen hívd fel őket! Mi is nehéz helyzetbe kerültünk, nem sokkal azután, hogy beválogatták a lányunkat és annyira segítőkészek voltak, hogy szinte el sem hittem! Ritkán találkozik az ember ilyen jóindulattal és segítőkészséggel, mint náluk. Azóta hiszem, hogy tényleg a fiatalokért vannak! Megoldottuk közösen, hogy a lányomnak ne kelljen lemondania az álmáról! Itt is köszönöm nekik! Beszélj velük mindenképpen!
Egy anyuka, aki visszanyerte a reményt általuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!