Hogyan kaphatom vissza a göndörségemet?
nekem természetes hullámos hajam van és nem festem, mégis elmentek a csigák. mondjuk nekem a terhességnél (ilyen simán előfordul, sőt, szögegyenesből is lehet hullámos a nők haja a hormonok miatt)
szóval mivel a hullámokat a haj súlya kihúzza, így lehet, hogy hosszú lett a hajad, és azért simult ki + a hajfesték is nehezíti, ráadásul biztosan befolyásolja is a dolgot.
de ne aggódj, a göndör haj, az göndör vagyis hullámos marad mindig legbelül, könnyebb dolgod van, mint annak, akinek szögegyenes a haja.
jómagam hajgöndörítő folyadékkal, és gyürködő szárító mozdulatokkal tudok még úgy ahogy loknikat, csigákat kreálni - ezt használd: loreal studo hot boucles...
úgy, hogy hajmosás után a nedves hajba belespriccolod, hajszárítás közben összegyűröd a hajad (mintha papírgalacsint gyúrnál össze) szárítod a kézmozdulatok közben, az is jó, ha lehajtod a fejed előre, lógatod magad, sőt, ha már majdnem száraz, alulról is megküldöd a levegővel - kb. égnek áll a hajad szárítás közben :)
és aztán megint bespricceled ezzel a löttyel, és még gyűrködsz a hajadon (akár vizes kézzel is)
hogy meddig marad persze göndör ettől a hajad, az függ attól, most mennyire ment ki a hullámosság, és hogy mennyire vannak elnehezülve a hajszálak.
én most 38 vagyok, 18-22 között festettem, kísérletezgettem, de rájöttem, a csokoládé szín - a természetes hajszínem áll nekem a legjobban, így azóta is a természetes valójában van, és nem is őszülök - mert szerintem a hajfesték "őszít", persze genetika is, de a kemikália valószínűleg besegít az őszülésbe...
én azt mondom neked, ha nem muszáj, ne fesd, majd ha már vénülsz, fehéredsz, akkor... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!