Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehet szemüvegkeretet valamily...

Szivárványlejány kérdése:

Lehet szemüvegkeretet valamilyen módon befesteni más szinüre? Ami nem jön le. Eléggé le van kopva, de ujat még nem kaphatom:S

Figyelt kérdés

pls hülye válaszokat ne!

előre is köszi:)

2011. jún. 14. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:
körömlakk?
2011. jún. 14. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Akrilfesték. A körömlakk is olyasmi, de a rendes akrilfesték tartósabb, speciális oldószeren kívül semmi nem oldja. Fontos, hogy előtte alkohollal zsírtalanítsd a felületet, és lehetőleg műanyag kesztyűben fesd, mert egyrészt a kezedről se jön le, másrészt pedig ha egyszer szírtalanítottad ne kend megint össze. Az akrilfesték amúgy amíg nedves, addig vízzel higítható, de miután megszáradt nem oldódik vízben. A lencsét mindenképpen ragaszd le valamivel, mert ha összekened dobhatod ki a drága szemüveget.

Akrilfestéket hobbiboltban vagy művészellátóban kaphatsz, olyat érdemes venni, amit darabonként árulnak, ezek ugyan drágábbak, de jobb minőségűek és egyenletesen lehet felkenni. Magassarkú sarkát is lehet egyébként így javítani.

27/N (diplomás művész)

2011. jún. 14. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban filctollal festettem át a keretem, és sokáig meg is maradt.
2011. jún. 15. 09:50
 4/4 A kérdező kommentje:

hát nagyon köszi mindenkinek. ez szerintem nagyon hasznos volt.énis felvetettem az alkoholos filcet is,meg az akrilt is,csak nem voltam benne biztos,melyik lenne jobb.

köszi szépen:)

2011. jún. 16. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!