14 éves lány vagyok, nagy fenékkel, lapos hassal, viszonylag vastag, de feszes combokkal.160 centi vagyok, és 55 kiló. Szerintetek jó lennék modellnek? És milyen iskolákat tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
2018. jan. 2. 20:47
11/13 anonim válasza:
Iskolába ne menj, ott csak lehúznak. A te magasságoddal casting ügynökségeknél tudnál regelni, aki mást mond, az hazudik. Először próbálj meg kicsit pozitívabban nyilatkozni magadról.
12/13 A kérdező kommentje:
Kicsit bővebb, és vissza fogodtabb stílusban vártam a válaszokat. De azért köszönöm ☺
2018. jan. 9. 11:13
13/13 anonim válasza:
Miért hiszi mindenki azt, hogy a modellügynökségek nagy seggű, és nagy mellű, alacsony lányokat keresnek? Magas, vékony testalkatú lányokat keresnek...főként..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!