Nők! Ezek közül milyen fotózást vállalnátok be 20EFt/2óráért?
1. Ruhás
2. Fürdőruhás
3. Topless
4. Akt
#10 szerintem túlzás ennyire elzárkózni a könnyedebb öltözéktől. szerintem a strand nem a magamutogatásról szól - még akkor sem, ha valaki monokiniben, vagy akár teljesen meztelenül napozik sem, hanem a napfény és a víz élvezetéről.
persze ami látszik, azt mások megnézik és amit nem akarsz megmutatni, azt nyilván ne tedd közszemlére, de azért nem feltétlenül szükséges fejtetőig beöltözni, ez már szerintem túlzás. fürdőruhából is vannak olyanok, amik nem mutatnak többet egy hétköznapi ruhánál. felvehetsz egy bővebb shortot, meg egy pólót és még csak ki se lógsz benne nagyon a tömegből.
nálunk ritkább, de ázsiában és a közelkeleten csomóan strandolnak hosszú ruhákban is - főleg vallási okokból, meg a leégés fokozott veszélye miatt. ez akár neked is megoldás lehet. persze így még jobban meg fognak nézni, mintha csak egy síma fürdőruhában mennél és még hülyének is gondolhatnak, de mások véleményével nem érdemes foglalkozni, tedd azt, ami neked jó!
10-es válaszoló vagyok.
Köszönöm aranyos vagy 😊
Férfi vagy hölgy vagy?
Lehet ,hogy igazad van nem kénne mások véleményével foglalkoznom,de nem akkarom hogy könyen kapható nőnek tartsanak.
A mai férfiak olyan durvák és durván beszélnek a nőkről nem szeretném ,hogy báncsanak vagy kinezenek e miatt.
De igazad van nem kénne mások véleményével törödnöm mert mindenkinek ugy se fogok megfelelni.
Köszönöm kedves vagy :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!