Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ti vállalnátok a boudoir...

Ti vállalnátok a boudoir fotózást?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm kezdő fotós, boudoir fotózást tervez, és megkérdezte, hogy benne lennék-e.

Nagyon szívesen, örülnék a képeknek, de attól félek, hogy ha kitenné a facebook oldalára, meglátnák az ismerőseim, és félre értenék. A barátnőm célja nyilván az a képekkel,hogy reklámot csináljon magának.

Mondjak inkább nemet? Vagy ez ma már nem olyan megbotránkoztató? (Vannak fent rólam a nyaralásunk alkalmával készült bikinis képek.)

2015. jan. 24. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem vállalnám, több okból se. Alapból se szeretem ha fényképeznek, meg ne velem akarjon már reklámot csinálni magának. Meg nem vagyok az a magamutagós ember, ha egyszer ilyet csináltatnék az csak magam miatt lenne és nem látná senki a páromon kívűl.

Amúgy nagyon tetszenek az ilyen képek, ízlések ugyanakkor nagyon szexi is, és pont emiatt nem mennék bele abba, hogy kikerüljön a netre. Lehet később megbánnám, ki tudja mivel foglalkozom majd 10 vagy 20 év múlva. Meg úgy vagyok vele, hogy azt "ki kell érdemelni", hogy valaki szexi fehérneműben lásson, nem akarom ezt bárki számára lehetővé tenni.

20/L

2015. jan. 24. 17:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Én inkább olyasvalakivel csináltatnék ilyen képeket aki nem kezdő. Ez egy baromi nehéz műfaj, nem kezdőknek való.
2015. jan. 27. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!