Mutatnátok olyan aktuális hirdetést/oldalt, ahol ingyenes portfólió fotózást csinálnak?
Figyelt kérdés
Voltam modellügynökségen nyáron, csak borzalmasak lettek a képek, és szeretnék egy jobb minőségű sorozatot.
19/f
2012. dec. 19. 22:34
1/6 anonim válasza:
Ingyen?? Te most viccelsz ugye? :D
2/6 anonim válasza:
Mások több mint százezret is kifizetnek egy portfólióért, de te úgy gondolod, hogy majd hopp ingyen csinálnak egyet rólad ráadásul jó minőségben. "Modellként" tudhatnál ennyit.
4/6 anonim válasza:
Ingyen?!Zakkant.
Valentine Models nagyon jó képeket csinálnsak látogasd meg őket...
5/6 anonim válasza:
Ingyen senki nem fog megcsinálni egy portfóliót azért ennyi tudhatnál. El is hiszem h borzalmasak lettek a képek amiket csináltattál...
6/6 anonim válasza:
jah igen én kijártam egy fotós sulit csak azért hogy útána ingyen fotózhassam a wannabe modelleket, sőt még külön fizetek a hirdetésekért hogy mindenki tudja mekkora hülye vagyok....szarok lettek a képek?? mégis mit vártál??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!