Lányok, ti vállalnátok a fotózást?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm ilyenekkel foglalkozik,engem pedig megkérdezett elvállalok néhány képet. Semmi extra nem lenne benne, hiszen nem is akt,vagy fehérneműs fotók,hanem "egyszerűek."
Azonban az illető srác és a barátom nem repes az ötletért. Rám hagyta de érezteti nem igazán tolerálja. Eleve nem is vagyok szép, pusztán így "aranyosságból" kínalta fel,legyen 1-2 képem.
Vélemény?
Én 18 vagyok,a párom 25.
2015. aug. 4. 10:57
1/3 rockandroller válasza:
Ha semmi extrém, akkor miért ne? :D
2/3 anonim válasza:
Az én párom sem örülne, azt mondaná, hogy biztos nem csak "aranyosságból" ajánl fel ilyet egy srác egy lánynak. Valószínűleg igaza is lenne. Engem mondjuk eleve nem vonzana a dolog, nem szeretem a beállított képeket, ha mégis részt vennék egy ilyenben, valószínűleg megkérném barátomat, hogy kísérjen el.
3/3 anonim válasza:
Aranyosságból? De cuki. Két lehetőség van:
1. Szeretne gyakorolni, és így ingyen modellhez juthat a srác.
2. Rád van indulva, és így akar megfektetni.
Valami hátsó szándék mindenképp van mögötte, bár az elsővel én ki lennék békülve. De sose tudhatod. Mi van, ha a 2.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!