Milyen sulit válasszak? 2018-ban ballagok az álltalánisból, modell szeretnék lenni de nem tudom hogy milyen sulit válasszak mert nagy részük Budapesten van és én meg Balatoni lány vagyok. Köszönöm aki segít.
Egyet értek az első válaszolóval. A modellkedés nem megélhetés. Még ha nagyon jó vagy benne, akkor is meddig? Max 25 éves korodig, utána kiöregedsz. Nekem van egy ismerősöm, Playboy modell volt, most meg már a 20.-ik mell meg arcplasztikáján van túl, meg kb napi 2 almát eszik, hogy egyáltalán még kelljen valahova. Pedig 27 éves.
Plusz nincs ám annyi munka mint gondolod. Mondjuk van 1 hónapban 1-2 fotózásod, keresel mondjuk 60at. Szerintem is tanulj valami normálisat, amiből azért meg lehet élni, meg el lehet vele menni dolgozni. A modellkedés bőven elég lesz egy kis plusz pénznek. Meg azért azt is tudd, hogy nagyon kemény feltételek vannak a modelliskoláknál. Nem elég ám az, hogy viszonylag szép vagy. Ennél sokkal több kell, hogy felvegyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!