Nektek mennyire tetszik Cara Delevingne?
Figyelt kérdés
A véleményetek érdekelne, hogy nektek mennyire szimpatikus Cara Delevingne.
(Lehetőleg olyanok, akik tudják ki ő)
2017. júl. 2. 09:16
1/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép nő még úgy is, hogy most teljesen rövid a haja :)
L
2/10 anonim válasza:
Nekem nem különösebb, smink nélkül max átlagos, a szemöldökétől falra mászok, folyton pofákat vág. Amúgy normálisan sminkelve szép lenne. A modell alkat meg alapból nem jön be.
4/10 A kérdező kommentje:
Ment mindenkinek a zöld kéz:)
Jöhet még, hideget meleget.
2017. júl. 2. 13:00
5/10 anonim válasza:
Szerintem is gyonyoru :) Imadom hogy ilyen kulonleges. Mondjuk a haja regben jobban tetszett, de igy is szep. A stilusat is nagyon birom. Mellesleg nagyon kozvetlen es jofej lany :D Egyaltalan nem az a bekepzelt *na ki ha nem en* celeb.
6/10 anonim válasza:
nekem nem szimpatikus és nem is igazán tetszik. se az arca, se a stílus.
7/10 anonim válasza:
Szerintem igazan kulonleges lany,remek modell. Kar,hogy mar nem igazan aktiv.
8/10 anonim válasza:
csunya de eladhato es szar szinesz no remelem tobb filmmel nem is probalkozik
9/10 anonim válasza:
A személyiségét nem ismerem, és utálok fikázni másokat, de.... szerintem valami borzalmas az a csaj. Egyszerűen irritál a feje, a nézése... teljesen ok nélkül ellenszenvet vált ki belőlem. Valahogy nincs kedves arca, és egyáltalán nem szép. Pedig én odavagyok a különleges, egyéni kinézetért. De ő szimplán csak csúnya!
Fú... ezt nem volt jó leírni. De valahányszor meglátom a fejét, ilyen jááájneeee érzés tör rám xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!