Lehet belőlem "modell"?
Figyelt kérdés
Ha 14 évesen most 168 cm vagyok nőhetek még? 47 kg vagyok.2017. aug. 5. 23:37
1/7 anonim válasza:
Elotted a vilag. Meg nohetsz, mint a gomba.
De! Ne akarj minden aron modell lenni. Ne jelentkezz minden szepet es jot igero cegeknek, mert nem minden az, aminek latszik! Legy ovatos
2/7 anonim válasza:
Elég ezekből a kérdésekből!
Honnan tudnánk, hogy nőhetsz-e még?
Miért lennél modell? - A verseny így is óriási!
Nem csak a magasságtól és súlytól lesz valaki modell, a kérdés szokásos álmodozó hangvételű.
Tanulj, és ha olyan szép vagy, megkeresnek, hidd el!
Ha nem láttam hatszor ilyen kérdést, egyszer sem!
3/7 anonim válasza:
Miért akar mindenki modell, filmsztár, vagy énekesnő lenni?
5/7 anonim válasza:
Semmit sem jelent a magasságod,lehet nőni fogsz még sokat,lehet csak pár centit.Ezen felül a 90-60-90es méret is elég fontos.Na meg ha semmi érdekes nincs az arcodban,csak egy tucat lány vagy akkor nem túl jó esélyekkel indulsz.
6/7 anonim válasza:
A magasság még a körméreteknél is fontosabb, úgyhogy ha 18 évesen éred el a 175-öt mondjuk, az lehet későn van már az ügynökségeknek. Addig tuti fogsz még nőni, az első mensi után még 1-2 centit max.
7/7 anonim válasza:
A legtöbb lány 14 éves kora után nem nő sokat, inkább csak nőiesedik, szóval a magasságod miatt valószínűleg nem lehetsz modell. Találj egy normális szakmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!