Lehetne belőlem modell? 15/l
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék modell lenni,de nem tudo hogy elég jó vagyok e hozzá?155cm és 51kg vagyok.Tudom hogy elég kicsi és duci,de próbálok lefogyni és azt olvastam hogy fotómodell alacvsonyan is lehetek.Mit kéne tennem vagy mivel kéne kezdenem hogy az legyek?2015. márc. 14. 18:02
1/11 anonim válasza:
mit kéne tenned? nőni még minimum 20 centit.
2/11 A kérdező kommentje:
úgy értem azon kívül?mert anélkül semmilyen modell nem lehetek?
2015. márc. 14. 18:19
3/11 acelsziv válasza:
175 cm alatt nem állnak szóba veled a nemzetközi modellügynökségek 165 cm a határ a magyaroknál
4/11 A kérdező kommentje:
így akkor még gyerek modell se lehetek?
2015. márc. 14. 18:23
5/11 anonim válasza:
15 évesen gyerekmodell?
figyi,legegyszerűbb megfogalmazás: semmilyen modell nem lehetsz.
6/11 anonim válasza:
nem, túl alacsony vagy
a fotómodellséghez meg nagyon szép arc kell, arról nem írtál semmit
7/11 anonim válasza:
miert akarsz modell lenni? mi a jo abban hogy probababa vagy? minden nap van legalabb 5 ilyen kerdes itt. de ha ennyire elszant vagy akkor fuss neki menj egy ugynokseghez ami jo es proba szerencse
8/11 anonim válasza:
-173-180 cm közötti magasság
-14-21 év közötti életkor
-62 cm-nél vékonyabb derék, 92 cm-nél kisebb csípő
-karakteres arc
Megvannak ezek neked? Nem? Akkor nem lehetsz, mivel ezek csak az alapkövetelmények.
9/11 anonim válasza:
Nem, semmilyen modell nem lehetsz, baromi alacsony vagy.
10/11 anonim válasza:
Soha a büdös életben nem leszel modell se te, sem az itt kérdezősködő millió fruska. Tanulj, hogy ne segédmunkás legyen belőled. A kinézetetekből ti nem fogtok megélni, tanulni kell, keményen melózni, nem vagy és nem is leszel királykisasszony. Se te sem a többi kismajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!