Ilyen adottságokkal lehetne belőlem modell?
1 Palvin Barbi egy ún. steril szépség. Ha ő a példaképed csak gratulálni tudok. Guminő státusz bekapcsolva!
2 170 cm kevés, de ha nem a kifutóra készülsz, akkor lehet esélyed.
3 minden okos modell tovább gondolja a karrierjét, mert úgy 24 max. 26 éves korban kiöregedsz és akkor is kell élni valamiből, tehát erre alapozni nagy merészség.
4 ne is hagyd, hogy eltervezzék az életed, de éppenséggel akkor miért a modellszakmába akarsz menni, ahol neked nincs is beleszólásod a saját életedbe? Ha ennyire nem bírod ezt, akkor a modell szakmában sem fogod jól tűrni, hogy előre megmondják, hol, mikor, mit és hogyan, és ha eltérsz az utasítástól, majd jön más a helyedre.
5 ez személyes vélemény, de a modellkedés manapság nem a kreativitásról és a szépségről szól. Ha mégis, akkor nagy profit nem származik belőle. Én kimondottan undorítónak a mai steril modelleket, akik egy kirakat bábú színvonalával egyeznek meg. Azt meg pláne nem támogatom, hogy ennek egy gyermek legyen az áldozata.
A felnőttek üzleties világa gusztustalan, és egy szép, fiatal, naiv, harmatos leány lelket ez gyökerestül tud lepusztítani.
Lehetne de...egy modellnek 175 cm-nek, és 48 kilónak kell lennie. másrészt a modellkedés...hát igen, az egész arról szól, tudsz e pózolni, bólogatni, ismered e a megfelelő embereket. Ráadásul nagyon sokat fel kell adnod, nyelned, és nem biztos hogy befutsz. De én nem akarom le szólni a modelleket, mert valószínű (nem biztos! anyukám és jó pár ember szerint) hogy belőlem is az lesz. Mondjuk palvin barbi nem tett le olyan sokat az asztalra, szerintem jobb ember is lehetne a példaképed. De! ez csak az én véleményem.
nem tudom...lehet hogy pár év múlva is ez les az álmod, lehet hogy nem. Én csak annyit mondok, remélem, sikeres leszel, bármit csinálsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!