Lehetne belőlem modell?
13 éves, lány vagyok.
172 cm és 48 kg.
Mostanában mindenki körülöttem azt mondogatja, hogy belőlem modell lesz. Most engem is érdekelne, hogy lehet e belőlem modell?
Szia.
Nem kizárt. hogy modell legyél. Viszont ahhoz tartani kell a súlyod mármint nem életed végéig a 48 kg-mot de szerintem tudod miről beszélek. Második ahhoz hogy modell legyél nemcsak vékonynak kell lenned hanem izmosnak is.(victoria secret modellek) Harmadik egyedi arcodnak kell lenni ahoz .hogy sikeres legyél nem elég jó alakkal rendelkezni mert tudod rengeteg szép lány van és rengetek modell is. Ne add fel ezt az álmod de támaszkodj másra is mert attól ,hogy ők ezt mondják lehet egy profi azt mondja ez nem újdonság.:) Minden esetre remélem sikerül az álmod. Ja és még egy lépés kezd el minél hamarabb a fotózásra járást! Sok sikert <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!