Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Lehetne belőlem modell?

Lehetne belőlem modell?

Figyelt kérdés

13 éves, lány vagyok.

172 cm és 48 kg.

Mostanában mindenki körülöttem azt mondogatja, hogy belőlem modell lesz. Most engem is érdekelne, hogy lehet e belőlem modell?

2016. máj. 21. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha mindenki ezt mondja, akkor úgy is lesz!
2016. máj. 21. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:
hány ennyi idős, ilyen súlyú lány van a világon, honnan az istenből tudjuk ezt így ennyiből megmondani? :( nagyon fontos az arcod, mennyire vagy fotogén, milyen az alkatod stb. lehetsz is, meg nem is, 50-50.
2016. máj. 21. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:
64%
Ha tökéletes modell alkatod, méreteid vannak és kidolgozott szép tested, szép bőrrel, karakteres érdekes arccal akkor lehetsz modell. Persze kell még kitartás, állóképesség, bátorság, nyíltság, bevállalósság, önállóság is ehhez a munkához. Na meg angol nyelvtudás, mert Magyarországon semmire nem viszed modellként.
2016. máj. 21. 18:31
 4/4 anonim válasza:

Szia.

Nem kizárt. hogy modell legyél. Viszont ahhoz tartani kell a súlyod mármint nem életed végéig a 48 kg-mot de szerintem tudod miről beszélek. Második ahhoz hogy modell legyél nemcsak vékonynak kell lenned hanem izmosnak is.(victoria secret modellek) Harmadik egyedi arcodnak kell lenni ahoz .hogy sikeres legyél nem elég jó alakkal rendelkezni mert tudod rengeteg szép lány van és rengetek modell is. Ne add fel ezt az álmod de támaszkodj másra is mert attól ,hogy ők ezt mondják lehet egy profi azt mondja ez nem újdonság.:) Minden esetre remélem sikerül az álmod. Ja és még egy lépés kezd el minél hamarabb a fotózásra járást! Sok sikert <3

2016. jún. 20. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!