Mennyit kereshettem volna a modellkedéssel párizsban?
Figyelt kérdés
A trendattack megkeresett 16evesen hogy jo lennek modellnek. Voltam egy talalkozon ahol parizsbol jott egy modellugynok angolul beszeltunk es azt mondta egy showra elmehetek parizsba. Mennyit hoztam volna haza kb. Egy ilyen show utan? Nem utaztam a szuleim nemengedtek 20f2017. júl. 26. 20:03
1/3 anonim válasza:
Nem sokat,kb napról napra tudtál volna megélni.Nehogy azt hidd,hogy Palvin Barbi úgy kezdte a pályálját ahogyan most él..
2/3 anonim válasza:
Akármit is csinálsz, NE a trendattacknél modellkedj, az a legalja.
3/3 anonim válasza:
Tudom, proli műsor de te Béci esetére emlékeztetsz engem az Éjjel- nappalból :D Tudod, vagy sem ő is fotozásra ment, csak hogy épp meleg fotozásra :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!