Nem dohányzom, viszont modellkedéssel foglalkozom és kaptam egy szerepet, ahol cigiznem kellene, mit tegyek? 23L
Soha életemben nem dohányoztam, viszont tisztában voltam vele mindig is, hogy ha modellkedni fogok (és modellkedem is, 3 éve) akkor egyszer kaphatok olyan felkérést, ahol cigiznem kell.
Természetesen már sok dolgot megtettem a modellkedés érdekében, olyan dolgokat, mint a hajam fiúsan rövid vágása (fenékig érő hajam kellett levágni a szerep kedvéért), leszbikus csók, meztelenség, hízás és fogyás.
Most olyan szerepet kaptam, hogy dohányoznom kellene, erről szólna az egész fotósorozat. A fényképészt ismerem, már dolgoztam vele korábban és nagyon szép képeink születtek. Tudja rólam, hogy nem dohányzom és sohasem próbáltam még, de azt mondta, felnőtt ember vagyok, én döntök az ügyben, ő pedig nagyon szeretné.
Én úgy gondolom, hogy, mint művész, áldozatokat kell hoznom a jó kép érdekében. A fenékig érő haj is olyan dolog volt, amit vonakodva vágattam csak le néhány centisre, de maguk a képek, amik a fotózáson születtek, szerintem nagyon jók lettek és egész egyszerűen a kedvenceim. Sőt, maga a fotózás is nagyon izgalmas volt, mert pont arról szólt, hogy olló van a kezemben és minden egyes fényképezésnél, kicsit vágnom kellett és a végeredmény az lett, hogy nincs is hajam szinte.
A dohányzással kapcsolatban az a baj viszont, hogy itt az egészségem a tét, én sohasem cigiztem és nem is szeretnék rászokni, mert igyekszem egészségesen élni, táplálkozni, járok sportolni is hetente 2-ször. Viszont ott van a dolognak a másik oldala is, hogy mint modell, igenis szükséges olykor áldozatokat hoznom a szép képek érdekében. (És mint mondtam, már dolgoztam a fotóssal korábban és megbízom benne.)
Az is fontos, hogy szeretem a kihívásokat és új dolgokat megtapasztalni. Amikor lánnyal kellett csókolóznom a fénykép kedvéért, azt is akkor, ott próbáltam először és egyáltalán nem bántam meg a dolgot, sőt.
Ami nagyon fontos még, hogy rengeteg pénzt kapnék a cigizős képekért, bár tény, hogy nem elsődlegesen a pénz az, ami motivál engem, hanem a cél, hogy legyenek szép fényképek.
Barátnőim közül 2 erősen dohányos és azt mondták, ha szeretném, ők segítenek nekem a dologban és szívesen megtanítják nekem, hogyan kell dohányozni.
Én arra gondoltam, hogy kipróbálom a cigit, max ha nagyon nem tetszik, akkor nem fogom vállalni a fényképezést. Szeretném kipróbálni 2 barátnőmmel a dohányzást, ha nem tetszik egyáltalán, akkor lemondom a dolgot.
Nektek mi a véleményetek az ügyben?
Mindenképp fogadd el a barátnőid segítségét és szerintem ízesített cigit próbálj, az talán elviselhetőbb egy nem dohányzó számára.
Egyébként most hogy a fotózás kedvéért néhány szálat elszívsz, még nem vágja haza az egészséged. Szerintem az jobban tönkretett hogy fogytál-híztál.
Létezik "mű-cigi", a színházban is sokszor használják..
Vagy csak olyan képek legyenek, ahol csak fogod a cigit és nem veszed a szádba.
Egyébként én tuti nem mennék bele ilyen dolgokba, ennél fontosabb a személyiségem, minthogy báb legyek mások kezében.
ahogy a többiek is írták, nem kell hagyományos ciginek lennie, a képen úgyse látszik
a másik meg az, hogy attól hogy ott egyszer kipróbálod, nem megy tönkre az egészséged
bár nem cigizek és nem is akarok, de még mindig ezt tartom legkevésbé rossznak az általad eddig felsoroltak közül
szóval ha azokat bevállaltad, ez is simán menni fog
Köszönöm szépen az eddigi hasznos tanácsaitokat! Beszéltem a fotóssal és elmondtam neki, hogy én a színházban használatos mű cigarettát szeretném használni és nem pedig igazit. Mondtam neki, hogy filmek esetében is mű vért használnak, sőt, sokszor a filmekben is mű cigit szívnak, ha az adott szinész nem vállalta az igazit, illetve, hogy színházban is mű cigiznek előadás közben.
Azt felelte, rendben van, tiszteletben tartja a döntésem és hogy el is fogadja. Aztán elkezdtem komolyan gondolkodni a dolgon és arra jutottam, néhány cigitől igazán nem lesz bajom, s hogy a művészet érdekében én ezt meg is teszem.
Tegnap találkoztam a 2 dohányos barátnőmmel és vásároltunk egy nagyon gyenge, kezdők részére való cigit, amiből 2-őt el is szívtam. Kezdetben nagyon megviselt a dolog, sokat köhögtem, szenvedtem vele, a második egy picit jobban ment, a harmadik cigaretta esetében pedig, nem volt már semmi baj.
Biztos vagyok abban, hogy minden rendben lesz fotózás közben és hogy nagyon szép fényképeket fogunk készíteni! Elmondtam a fotósnak, mégis igazi cigit fogok használni, aminek ő örült.
csak rá ne szolj bakker, én elég sok ideje cigizem és már le akarom tenni. :/
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!