Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Érdemes elkezdni?

Érdemes elkezdni?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok. 176 centi körülbelül és 80 kg. Nem vagyok dagadt, pár kiló feleslegem van, de inkább izmosnak mondanának az ismerőseim, mint hogy túlsúlyosnak. Elég karakteres vagyok, ha ez számít valamit.. Apukám az elmúlt napokban felvetette, hogy mi lenne, ha megkeresnénk egy modellügynökséget, mert hogy szerinte lenne esélyem. Annyit tudni kell róla, hogy elég elfogult. De szerintetekük van benne ráció? Valami esélyem lehet? Vagy, ha lehetne is, de ti egyáltalán megpróbálnátok vagy teljesen felesleges? Válaszokat köszi!😊😊

2017. jún. 19. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne nézegetned az Attractive és az Icon model magament weboldalait.

Körméret nélkül nehéz megmondani.

Pl.: 177cm és 55kg vagyok (L) de mégsem lehetnék modell mert 65cm a derekam :(

Esetleg ha küldenél 1-2 képet akkor tanácsokat is tudnék adni.

De minden esetben próbáld meg! Nincs mit veszteni.

De ne csak ál ügynökséggel!

A normálisoknál ingyenes a protfólió.

Sok szerencsét! ;)

15/L

2017. jún. 19. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:
várj vele és ha eléred a minimum 190 centit koltozz kulfoldre és hajrá de itt kb a 0 val egyenloek az esélyeid, ha tenyleg akarsz ezzel foglalkozni
2017. jún. 20. 12:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha esetleg pár képet küldenél,jobban tudnék véleményt mondani :)
2017. jún. 20. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!