Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen nyelvet érdemes elkezdni?

Milyen nyelvet érdemes elkezdni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek milyen nyelven érdemes elkezdeni tanulni, aminek hasznát is tudom venni itthon?
2017. jún. 1. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha optimista vagy, tanulj angolul.

Ha pesszimista vagy, tanulj kínaiul.

Ha realista vagy, tanulj lőni. (Tanulj beszélni a fegyverek nyelvén...)

2017. jún. 1. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ, milyen nyelven beszélsz már. Az angol szinte már alap mindenhol, németet is egyre több helyen kérnek, szóval ha egyiket sem beszéled, én ezek közül kezdeném el az egyiket. De ez én vagyok :) Amúgy franciát tanulok még: szép, de nehéz nyelv, akkor ajánlom, ha van hozzá kitartásod.
2017. jún. 1. 22:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Angol közepem van, de fejlesztem magam folyamatosan, köszi az eddigi válaszokat :)
2017. jún. 4. 11:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Hollandot, dánt, norvégot, svédet, portugált, oroszt, arabot, hébert pl. Ezek mellé kell egy angol felsőfok, plusz jó ha tudsz a német-francia-spanyol-olasz klasszikus második nyelvek közül valamelyiken. Amennyiben ennyi adott, akkor bármikor találsz munkát Magyarországon (oké, pontosítva: Budapesten).
2017. jún. 4. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!