Hogy hívják azt a modell típust, amilyen pl. Kylie Jenner, Kim Kardashian?
Tévedés ne essék, irtózom az említett két személytől és "munkásságától", de komolyan elgondolkoztam, hogy szeretnék fotó-/karaktermodellkedni.
Ami a legtipikusabb, hogy kifejezetten alacsony vagyok, de azt hallottam, hogy a fotómodelleknél ez nem számít.
Nem vagyok csont sovány, viszont "plus size"- azaz duci sem vagyok.
Elég "historikus" alkatú nő vagyok - karcsú a derekam, viszont nagyon nagy melleim vannak (70/E) és a csípőm is széles.
De nem is mutatnék be annyira szívesen fastfashion trendeket, inkább egy steampunk, reneszánsz, barokk vonalat közelítenék meg szívesen.
Ilyenre hol van lehetőség? Vagy a 155 centimmel itt sem mennék semmire?
A modell az,aki vagy fashion vagy commercial vonalon dolgozik. Lanyoknal az elvaras a legalabb 173 centis magassag,nagyon vekony testalkat.
Szerintem erzed,hogy mi az utolso ket kerdesedre a valasz.
70/E-t nem nevezném egyáltalán nagyon nagynak, még ha a normális fehérnemű márkák pl Triumph méretét vesszük alapul.
Egy intimissimi vagy women secretben pl nagy mellre nem is kapsz melltartót - nem tudom, ott van e egyáltalán E kosár...mert nálam ezek kizártak.
Esetleg az alacsony termeted miatt tűnnek nagynak.
Sok sikert a modellkedéshez, ha kitartóan keresgélsz, biztos megtalálod a megfelelő ügynökséget! :) Szerintem ilyen arányokkal kellene fehérneműket reklámozni.
Marom magam az olyan képen, hogy melltartót reklámoz és melle alig...
Nem kell feltétlenül ügynökség, bár vannak ügynökségek, akik foglakoznak ilyesmivel, commercial model kategóriával. Tudsz azonban freelance modell is lenni. Fotós-modelles oldalakon keress fotósokat, akik TFP, TFCD fotózásokat vállalnak, készíts velük képeket, építs belőlük egy jó portfoliót, aztán tedd fel magad modelles oldalakra, mint amilyen pl. a ModelMayhem. Külföldön különösen keresettek a karakter modellek, tehát ha szeretnél rendes pénzt keresni vele, érdemesebb nemzetközi irányba orientálódni. :)
A Kardashian-Jenner lányok celebek, ahhoz a modellkedéshez, amit ők csinálnak gazdag szülők, vagy hírnév kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!