Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Kendall Jenner a hirneve...

Kendall Jenner a hirneve miatt lett VS modell?

Figyelt kérdés
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem teljesen atlagos kulseje van. Az alakja jo, de nem kulonleges az arca. Szerintetek is azert lett ilyen felkapott, mert a Kardashian klan tagja? Es hany cm volt kb. amikor kezdte a modellkedest(13-14 evesen)?

2016. okt. 12. 20:01
 1/5 Sunshinedoll ***** válasza:
82%
Szépnek szép, de egyértelműen a pénze miatt került oda, Gigi Hadiddal együtt.
2016. okt. 12. 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Biztos közrejátszott a pénz is, de sztem modellként sincs vele gond. Ha még mittudomén, olyan típusú kifutómodell lenne, mint a mostanában trendi furább arcú lányok, azt mondanám, igazad van. De a VS modellek sem különlegesek... átlagosan, klasszikusan szép arc, ami nem feltétlenül különleges (szabályos arc, szép telt ajkak, szép pofi). A többi VS modell sem különlegesebb nála.
2016. okt. 13. 11:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Giginek különlegesebb arca van, mondjuk kiskorukban már elhatározták a szülők, hogy ők modellek lesznek:D

Igaz, csak pl. Taylor Hill különlegesen szép, míg Kendallnak átlagos az arca, rengeteg hasonló lány van.

2016. okt. 13. 13:03
 4/5 anonim válasza:
77%

Kendall nem VS Angel.

Topmodell, de nem Victoria's Secretnél.

Az, hogy Gigi és ő tavaly végigvonult a kifutón, még nem adott nekik szerződést az ügynökséghez. Ez egy lehetőség volt számukra, mint vendég, ahogy annak idején Palvin Barbit is láthattuk a show-n.

Nem mondanám, hogy átlagos külseje van. Magas, hihetetlenül csinos és gyönyörű vágású szemei vannak.

Az, hogy a lányok manapság úgy néznek ki, mint ők...Nos, minden 3. instagram lány valamelyik Jenner utánzat, de kell valaki először, akit másolni lehet. Kendallal is így van.

Egyértelmű, hogy fele ilyen híres se lenne, ha nem klán-tag, de az, tehát teljesen mindegy, hogy mi lett volna, ha...

Gigi pedig eleve sztárgyerek, az Yolanda is modellkedett régen.

Sajnálom, hogy ők a legfelkapottabbak, ezzel egyetemben mégis jó helyen vannak. Erről szól a marketing. Ismert emberek kellenek.

Nagy kedvencem Mink Olívia, zseniális modell. Bella Hadid és Magdalena Frackowiak is gyönyörű, Taylor Hillről és Sara Sampaio-ról és Josephine Skriverről nem is beszélve. Szóval, nos, talán kicsit igazságtalan, hogy ott vannak, ahol, de megküzdenek azért rendesen, a modellvilágban sokaknak kell megfelelni, általában nem elég egy csini vezetéknév.

2016. okt. 15. 00:46
 5/5 anonim ***** válasza:
88%

Bevallom, a Kardashian családból neki van a legtermészetesebb arca és a modellkedéshez a legmegfelelőbb alakja, de való igaz,hogy vannak nála sokkal odavalóbb lányok.

Gondolom ha egy átlagos amerikai családba született volna,akkor nem az égből pottyant volna neki a modell karrier. Kizárólag azért kap ekkora figyelmet,mert a Kardashian család porontya. Ahogyan a többi testvérének sem lenne ekkora szerencséje, hogy tizenévesen mindegyiküknek a feneke alá raknak egy Rolls Royce kategóriájú autót és egy milliárdos luxuslakást.

Szerintem Kendall Jennernél vannak sokkal szebb lányok is. Pl. lehet,hogy Gigi Hadid is idekerült példaként,de szerintem ő sokkal szebb,mint Kendall, még akkor is,ha állandóan azzal bántják,hogy nem hurkapálca-vékony,hanem nőiesebb testalkatú.

2016. okt. 16. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!