Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Modellek figyelem! Kötelező a...

Modellek figyelem! Kötelező a modelltanfolyam mindenkinek?

Figyelt kérdés

1. Kérdés: milyen egy modelltanfolyam?

2. Kérdés: pénzbe kerül?

3. Kérdés: mennyi ideig tart

(+4. Kérdés: fürdőruha illetve fehérnemű modellek ti, hogy szőrtelenítitek magatokat?)

Nagyon nagyon szépen köszönöm előre a hasznos, értelmes válaszokat, tanácsokat.

A haszontalan kommenteket csak gondolatban írjátok ki. Köszi :)

2017. ápr. 28. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Komoly cégnél nem kell tanfolyam. Ezek csak lehúzások ahol fizetni kell. Az ügynökség képez ki. Ha érdekled őket mindent elmondanak amit tudnod kell.
2017. ápr. 29. 13:47
 2/3 anonim ***** válasza:
45%
Én anno alapfokú manökenképzőbe jártam (nem okj). Kicsit viccesen hangzik így utólag. Bárki mehetett, nem kellett hozzá megfelelni semminek, legfeljebb utána a kutyának sem kellettél. DE: megtanítottak hogyan jársz szépen, egyenes, kihúzottan, hogy legyen tartásod. Persze magassarkúban mindezt. Adtak néhány olyan tanácsot is, aminek nemcsak ott veszed hasznát, hanem később az életedben is. Több tanár is volt, sminkes is meg ...hú, de rég volt, nem emlékszem. Fürdőruhában és egyberuhában is kellett menni és persze a kifutón való gyaloglás, megfordulást stb. is tanították. Szerintem volt értelme. Hozzáteszem soha eszembe sem jutott ennél továbbmenni, csak a barátnőmmel kitaláltuk, hogy miért ne? :) Akinek erősebb a szőrzete, annak a gyanta ajánlott, de a krém is jó, csak akkor sűrűbben. Bármivel is csinálod, figyelj arra, hogy amikor kilátszik az a terület, akkor ne legyél tele a szőrtelenítés utáni piros pöttyökkel.
2017. ápr. 29. 16:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Ó, nagyon köszönöm a válaszokat. Sokat segítettetek nekem. Köszönöm
2017. máj. 3. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!