Szerintetek lehetek ilyen addotságokkal modell?
Mivel tizenöt éves vagy, szerintem nem. Nézzük reálisan, valószínű, hogy nem fogsz még 5-6 centit nőni, pedig annyira mindenképpen szükséged lenne, hacsak nincsen olyan arcod, ami épp "divat".
A kilók pedig nem számítanak, feleslegesen írtad ki, de így látatlanba annyit mondanék, hogy szerintem nem passzol - de aztán ki tudja, nem is ez a lényeg. A centik a fontosak, nem a kilók. Ha a csípőd maximum hatvan, a derekad pedig maximum kilencven centi (egy-két centi eltérés nem a világvége), akkor vagy jó, nem ha x kiló alatt vagy. Ha ez nincsen meg, esélytelen.
És nincsen olyan, hogy te most csak kifutó- vagy csak fotómodell leszel. Nincs. Ez ugyanolyan mese, mint a vámpírok, vagy mit tudjam én, milyen példát mondjak. Fogtündér. Mikulás. Stb.
Egy modellnek helyt kell állnia a kifutón és a kamera előtt is, nem ez alapján csoportosítják őket.
Esetleg ha megnősz 170 centire és tényleg olyan hú, de különleges a pofikád, talán lehetsz commercial modell (ők inkább azok a modellek, akiket az emberek szépnek tartanak, például Palvin Barbi a kis babaarcával), de a testük nem a kifutóra való annyira, nem is kapnak nagyon munkát Ázsián kívül (a kivétel persze erősíti a szabályt).
De ha kicsit jobban utánaolvasol, rögtön rájössz, miről beszélek, plusz rákereshetsz modellügynökségekre (nem, nem a fizetős kamukra gondolok, ahol pénzről beszélnek, amit te adsz és nem ők neked, azok nem modellügynökségek), a honlapokon világosan le vannak írva a kritériumok.
Remélem, nem veszed rossz néven, hogy mindezt leírtam. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!