Lehetek kifutón modell? 18/f
184cm/65kg vagyok. szerintem az arcom átlagos, vagy talán egy kicsit szebb az átlagnál.
amúgy mint egy kis zsebpénz kiegészítésként gondoltam rá
és iskola után, ha komolyabban tudnék készülni rá?
még van másfél évem, de nem akarom félbeszakítani a tanulmányaim. a biztost nem hagyom ott a bizonytalanért
-184 alacsony
-Atlagos arc? Eselytelen.
-Zsebpenz kiegeszites... Ez egy komoly munka,fogd mar fel! Plusz zsebpenzert menj el dolgozni a Mekibe vagy szorolapozni.
Komolyan,olyan tudatlanok vagytok...
Ugyan már...
Végig lehet nézni hatszáz féle ügynökség hatszáz féle modelljét, tele vannak egyszerűen ronda, tuskóképű, mindenféle figurákkal. Azt mégis bekönyökölték oda magukat.
És nem a 190 hozza meg valaki szépségét, ha az nincsen neki. Ahol ebből áll az elgondolás, ott nem értenek a dolgukhoz. Nehogy már magyar viszonylatban a 184-gyel valakinek ellenvetése legyen. Pláne, ha még jóképű is az illető.
Utolso,sugarzik a hozza nem ertes a szavaidbol.
Igen,sok "furcsa" karakrert latni,mint modellek. Tudod miert? Mert kulonlegesek,es nem atlagosak vagy ilyen tucat szepfiuk.
Az meg,hogy magyar viszonylatban ki milyen,edes mindegy. Hidd el nekem,hogy vannak 190 centis iszonyat jo fiumodellek,senkinek nem lesz szuksege egy 184 centis atlagos fiura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!