Lehetek modell? (Képpel)
Figyelt kérdés
Magasság: 176 cm
Kg: 49-50
Derékbőség: 61cm
Csipő: 88cm
Mell: 83cm
Kép privátban, korod, és városod megírásával. Pedofilok kíméljenek.
2016. szept. 13. 20:48
1/17 anonim válasza:
szerinted az oldal tele van modellügynökökkel?
de most komolyan, miért nem egy ügynökséget célzol meg ezekkel a kérdésekkel és fotóiddal? talán félsz, hogy ők megmondják a szemedbe a valós dolgot?
2/17 A kérdező kommentje:
Nem, képzeld nem félek, de nem egyből rohanok oda, érdekelne hogy itt mit gondolnak rólam az emberek, baj? Majd ha úgy érzem, megyek oda.
2016. szept. 13. 21:27
3/17 anonim válasza:
egyáltalán utána néztél már netes oldalakon, hogy milyen adottságokkal lehetsz modell? ha utána néztél volna, akkor tudhatnád, hogy alkalmas vagy-e rá vagy sem!
így a kérdésed értelmét veszti!
4/17 A kérdező kommentje:
Utána néztem, képzeld el, de mint már elmondtam 1x (de látom igen nehéz a felfogásod) ÉRDEKELNE mások véleménye nem csak a modellügynökség oldalán leírt információk. Köszi a válaszod, elég hasztalan volt, szóval jó lenne ha máshol okoskodnál.
2016. szept. 13. 21:38
5/17 anonim válasza:
15/L, Fehérgyarmat. :)
Egyébként a méreteid jók.
6/17 abcz válasza:
Szia, küldd el az ügynökségeknek jelentkezésedet, vagy szimplán facebookon vagy instagramon, de inkább instán írj rájuk. pl: Sziasztok, szeretném megtudni, hogy alkalmas vagyok-e modellnek. ezek meg ezek a méreteim, ennyi idős vagyok, itt lakom, képeid legyenek fent. Ha azt mondják igen, vagy talán, akkor úgyis behívnak. Itt nem nagyon vannak ügynökök, mert nem hülyék. Instán és facebookon rengeteg képet találnak rólatok. Amúgy dolgoztam már ügynökségen. 20/BP
7/17 anonim válasza:
Szia! :)
14/L lány, Szlovákia
Jöhet a kép! Egyèbkènt a mèreteid jók, és szerintem igazad van, nem kell rögtön ügynöosèghez rohanni...
8/17 anonim válasza:
16/F Budapest Szívesen mondok véleményt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!