Biztos nem lehetek modell?
170cm már nem leszel, ha még fejlődésben vagy is esetleg 160 cm-erre nőhetsz meg, ha későn érő vagy is és nem koplalsz se hinném, hogy 162-4 cm-nél magasabb leszel. Bár én korán érő voltam, 12 évesen lehettem kb. 168cm, nem tudom már, 15-18 évesen 170 voltam, azt hittem annyi is maradok, de az elmúlt négy év alatt (a 22-t töltöm e hónapban) még fél-egy cm hozzá jött.
Az arcod is még minimálisan változhat, de nézd csak vissza a képeidet kis korodtól máig, az alap jegyek maradni fognak, a genetikádon nem változtathatsz. Vannak, akik úgymond megszépülnek, de nem vagyok látnok, hogy megmondjam rád mi lesz igaz, olyan is van, aki szép gyerekből lesz átlagos felnőtt.
Tudom, hogy még csak 12 vagy, de el kell mondjam, ne igyál alkoholt, ne dohányozz, mert öregíti, dehidratálja a bőrt! Igyál sok folyadékot, főleg vizet, kb. napi 2 litert, minél kevesebbet éjszakázz, amíg megteheted aludj 8 hétvégén akár 10 órákat (ha tudsz és jól esik), egyél sok zöldséget nyersen és párolva/főzve is, nyáron a grillezett is nagyszerű változatosságnak. Vigyázz a fogaidra, a mosoly szépsége nagyon fontos, ápold a hajad és sorolhatnám. Ez akkor is hasznodra válik, ha nem lehetsz kifutó modell. A fotómodellséget meg ki tudja milyen lehetőség van még, azt megpróbálhatod. A jövő majd meg hozza a választ. Azért ne hanyagold el a tanulmányaidat.
Lehetsz még magas, sokáig én voltam a törpe az osztályban, mindig utolsó a tornasorban. 13 évesen indult be nagyon a növésem, 171 centi lettem végül, szerintem senki nem gondolta volna :)
De egyébként ha semmilyen adottságod nincs meg jelenleg hozzá, miért akarsz annyira modell lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!