Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Biztos nem lehetek modell?

Biztos nem lehetek modell?

Figyelt kérdés
Tetszik nekem ez a szakma és elgondolkoztam rajta hogy esetleg a jövőben ezt szeretném csinálni.Olvasgattam a feltételeit és hát nem annyira jellemzőek rám.157 cm vagyok és 33 kg.Nem vagyok izmos, de csontváz se.Az arcomat nem találom szépnek és karakteresnek.Mit gondoltok?Megnőhetek még 170 cm-re? És szépülhetek?
2016. aug. 6. 14:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ha nőhetek akkor mért nem lehetnek meg az adottságaim? És még az arcom is változhat azt írták.És te kímélj meg ezektől a becsmérlő válaszaidtól.
2016. aug. 7. 18:55
 12/14 anonim ***** válasza:
47%
Semmi becsmérlőt nem írtam, ezeket te írtad magadról. Nem szokásom gyerekeket inzultálni, csupán egy kérdést tettem fel, te estél nekem privát üzenetben, szóval szerintem vegyél vissza az önérzetedből.
2016. aug. 7. 19:12
 13/14 Fizikiwi ***** válasza:
Jelentkezz gyerelmodell ügynökséghez. Egy próbát megér. Sminket ne használj, menj el egy szép ruhába. Ajánlom: Csillagmodell, nem ajánlom: New Line Casting
2016. aug. 8. 08:20
 14/14 anonim válasza:
61%
BIZTOS HOGY NEM LEHETSZ..
2016. szept. 17. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!