Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogy lehetek modell?

Hogy lehetek modell?

Figyelt kérdés
15/l

2016. aug. 22. 14:29
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
Hogy mindenki modell akar lenni...nincs jobb dolgotok
2016. aug. 22. 14:30
 2/9 anonim ***** válasza:
2016. aug. 22. 14:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Minimum 170 cm-nek kell lenned.Az ügynökségek általában a különleges, szép lányokat keresik.Fontos hogy karakteres legyen az arcod.Vékonynak kell lenned.Most így ennyi jutott eszembe.
2016. aug. 22. 20:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Jelentlezhettél volna a look of the year versenyre. Én jelentkeztem és szerdán be is kell mennem ahol megnézik azokat akik bejutottak.
2016. aug. 22. 23:20
 5/9 anonim ***** válasza:
45%

"Hogy mindenki modell akar lenni...nincs jobb dolgotok"

Büdös nekik a munka.

2016. aug. 24. 19:02
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Van akinek a testalkata magassaga pont tokeletes erre a szakmara. De gondolom nagyon tudhatod mirol szol. Sokkal megeroltetobb mint hinned
2016. aug. 24. 23:29
 7/9 anonim ***** válasza:
24%

Szia! Menj el egy fotóshoz, aki készít rólad egy fotósorozatot, majd portfóliót. Ez kb. 100.000 Ft.

Aztán, menj el különböző modellügynökségekhez castingra. Ha minden adottságod megvan hozzá, akkor siker.

Amúgy nagyon sok kiadással jár, a portfólió is mint említettem fentebb 100.000 Ft, aztán még az ügynökségnél is fizetni kell.

Tapasztalat.

15/L

2016. aug. 27. 18:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az utolso elotti vagyok.

Nehogy elmenj portfoliot csinaltatni. Az utolsonak fogalma sincs arrol,hogy mit beszel. A kamu ugynoksegek kernek penzt,de a normalisak nem.

Utolso gondolom elhitettek veled hogy modell leszel,sajnalom nem leszel. Legalabbis ott biztos nem. Atvertek teged eleg rendesen.

2016. aug. 27. 19:54
 9/9 anonim válasza:

Büdös a tanulás meg a munka?..

Kicsicsillag nem a testeddel kéne sikereket elérni hanem az eszeddel. Aztán csodálkozol ha megszólnak..

2016. aug. 29. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!