Hogyan lehetnék modell?
Már régóta szeretnék modell lenni, nem vagyok már kicsi, értek a szép szóbol.
Mik a feltételek hogy modell lehessek?
Szia!
Az első nagyjából leírt mindent. Ápolt haj/arc, vékony testalkat, min. 170 cm-nek lenned kell. Méretek min.: 90-60-90. Nem csak a külső számít, fontos a helyes artikulálás, kisugárzás, esetleg beszélj idegen nyelve(ke)t.
Elmész egy fotózásra, készít rólad egy fotósorozatot. Aztán bemész egy ügynökségbe (ha nemzetközi karriert szeretnél mert megvan benned "minden" akkor a Visage, Attractive és az Icon ügynökségeket ajánlanám, ezeken a helyeken nem kell fizetni). Természetesen az ügynökségbe viszed magaddal a portfóliódat, amit a fotózás során csináltatsz magadnak. (ez nem 1-2 Ft költséggel jár de ha jól tudom nem szükséges portfólió, de ha van az előny) És innentől már az ügynökségre van bízva minden.
Ha iskolákra gondolsz, akkor ott megtanítják neked hogy kell a kifutón járni és stb. stb. Iskolák közül Sütő Enikőét ajánlanám, vagy Kulcsár Edina (EducationKulcsar) havi mentorprogramját. Az utóbbinál ha tényleg látnak benned fantáziát, továbbra is segítenek. (Értsd.: szerveznek neked továbbra is fotózásokat, külföldi munkákat azaz építik és segítik a karriered)
Sok sikert! (Nekem is ez az egyik álmom, távolság miatt sajnos várnom kell rá egy kicsit, hogy valóra váltsam :()
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!