Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogy lehetnék szupermodell?

Hogy lehetnék szupermodell?

Figyelt kérdés
Egy 14 éves lány vagyok nem vagyok modell alkat mert sportoló vagyok és inkább az izmossal jellemezném magam. Kislánykori álmom, hogy modell lehessek de szerintem nem vagyok megfelelő alkatilag. Szóval tudtok tippeket adni, hogy lehetnék modell ?

2016. szept. 22. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
szüless újra naomi campbellként.
2016. szept. 23. 10:05
 2/7 Kései Sirató ***** válasza:
84%

Nem vagy megfelelő alkatilag. Te írtad.

Ezen nem tudsz változtatni.

2016. szept. 23. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Leírnád a méreteid?

Magasság? Súly? Derék? Csípő? Mell?

2016. szept. 23. 17:25
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Elég erős a gyanúm, hogy a kérdés KAMU és maga a kérdező egy PASAS :D

Hogyhogy nem vagy megfelelő alkatilag, ha adsz magadra és sportolsz? :D

2016. szept. 23. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:
27%

1. Keress fel egy profi fotóst, aki készít rólad egy fotósorozatot, majd portfóliót. (kb. 100.000 Ft összegű, pláne ha "olyan" fotós - Nánási Pál pl., tehát ehhez nyilván pénz kell)

2. Keress fel különböző modellügynökségeket, tanfolyamokat vagy iskolákat. Sütő Enikő modelliskolája, Education Kulcsar (Kulcsár Edináé), Visage Models Hungary, Icon Models, stb. legtöbb helyen pénzt kérnek el, hogy megtanítsanak 1-2 "dologra", pl. hogy kell kifutón járni, stb. Ha látják benned a fantáziát akkor segítik a karriered.

2016. szept. 24. 13:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Aha, na azt pont ne csináld, amit az utolsó írt. Ha egy ügynökség lát benned fantáziát, akkor a portfóliót megcsinálják ingyen, mert hiszenk benne, hogy leszenk munkáid, amiből majd levonják a saját részüket, így megtérül a portfóliádba fektetett pénz. Egy igazi ügynökségnek az az érdeke, hogy a modellkedésre alkalmas lányok hozzájuk menjenek, mert később így tejelnek csak nekik. Vagyis semmiért nem kérnek pénzt. Ahol pénzt kérnek akármiért is, az kamu, lehúzás. Mint a modelliskolák is. Ezek álmodozó lányoknak vannak, akik modellek akarnak lenni, de alkalmatlanok, igazi ügynökség nem foglalkozik velük, és akkor csinálják ezeket a humbogokat. Most így jó ügynökségek közül a Visage meg az Icon ugrik be, náluk lehet próbálkozni, ha alkalmasnak találnak, szerződtetnek, ha nem, akkor az életbe nem leszel modell, végezhetsz akármilyen kamu iskolát.
2016. szept. 27. 11:47
 7/7 anonim ***** válasza:
15%
Utolsó: az egyik ismerősöm elvégezte az Education Kulcsar tanfolyamot, már nem tudom melyik hónapban... 200 felett kértek el pénzt, és szerveztek neki különböző munkákat külföldön is..
2016. okt. 22. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!