Így lehetnék modell?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, idén töltöm a 15-öt. 176 cm magas vagyok, 55 kg körül. Méreteim:
80/67/90
És ezen kívül szemüveges vagyok. De igazából nélküle sem vakulok meg. Nem erős. Fogszabályzóm is lesz, sajnos. Nagyon sokan mondták már, hogy miért nem próbálom meg.
Szerintetek megpróbálhatnám?
2016. jún. 1. 15:41
1/5 anonim válasza:
Ezek alapján igen, de jó lenne tudni, milyen az arcod
2/5 anonim válasza:
A magasságod és úgy az összkép egész jó lehet,de ha nem különleges az arcod akkor semmi esélyed.De azért sok szerencsét. :)
4/5 anonim válasza:
Szia, ha van kedved küldhetsz nekem képet magadról. 15 éves lány vagyok, és modellkedek, bár a suli miatt még nem fôállásban. Egyébként a kérdésre válaszolva, szerintem minden adottságod megvan hozzá, én 177 cm magas vagyok, de nálunk van 170 cm magas lány is.
5/5 anonim válasza:
60 cm derék a max egy modellnél, szóval az nálad még sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!