Szerintetek lehetnék modell?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok 165 cm és 44kg. Sovány vagyok és viszonylag lapos. Viszont nem vagyok elég magas de mivel még növésben vagyok ez változhat nem? Csak azért kérdezem mert rengetegszer hitték azt rám hogy modell vagyok és amikor mondtam hogy nem akkor mindig megkaptam hogy lenne hozzá tehetségem. Fototgén vagyok hosszú barna hajam van és szürkés-zöld szemem.2016. ápr. 18. 21:12
1/9 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseriteni, de alacsony vagy.
2/9 anonim válasza:
Fogalmunk sincs milyen az arcod, úgyhogy, fogalmunk sem lehet. Lehet, hogy a környezeted csak kedveskedett és egy átlagos kislány vagy, de ki tudja, lehet, hogy igazuk volt és különleges és csodaszép vagy. Nem tudhatjuk.
Magasabb még lehetsz, bár ki tudja. Ha már menstruálsz, illetve minden tekintetbe nagylányosodtál nem valószínű, hogy még sokat nősz (talán 5cm-t), bár ezt is genetika válogatja. Ha még kislányos vagy, akár lehet benned 10cm is. Én ennyi idősen 175cm voltam, kifejezetten későn érő és még nőttem 8cm-t. Talán te is fogsz.:)
3/9 anonim válasza:
Nem szeretnélek elkeseríteni, de azért az amit leírtál sokmindenkire igaz lehet, pl rám szó szerint illett vna ez a szöveg, annyi eltéréssel h nekem sötétbarna szemeim vannak. A többi minden,szóról szóra. Úgyhogy igaza van a 2.válaszolónak, ebből nem sok monden derül ki :/
4/9 anonim válasza:
Ha még nősz kb 8 centit, és eléred a 90cm mell, 60 cm derék, 90 cm csípőt akkor van esélyed. Addig nincs, mert csak arc miatt nem vesznek be egy ügynökséghez.
6/9 anonim válasza:
Már feltetted egyszer ezt a kérdést :) akkor is a legtöbben nemet írtak. 10 cm-t már nem fogsz növekedni.
7/9 anonim válasza:
Én alacsonyabb vagyok nállad mégis modellkedek.A modellügynökségen nekem azt mondták,hogy manapság egyre több alacsonyabb modellt keresnek,mert a magas és túl sovány lányok sokszor egészségtelen és férfias hatást keltenek.Szóval petite modell simán lehetsz.Ne hagyd,hogy a túl alacsony vagy a modellkedéshez szöveggel elvegyék a kedvedet az egésztől.
8/9 anonim válasza:
Egyébként kifutó modell így tényleg nem lehetsz.Viszont bármi más igen.És nagyon keresett a világos szemszín és sötét haj kombó. :) Éngem is a szemem miatt szúrtak ki.Sok sikert!
7-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!