Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ha Palvin Barbi ilyen lett,...

Ha Palvin Barbi ilyen lett, akkor velük mi lesz?

Figyelt kérdés

Na szvl. Palvin Barbi szerintem egyáltalán nem volt szép fiatal korában (mármint 13 éves kora körül), mégis egy gyönyörű nő lett belőle.

13 évesen: [link]

Most: [link]

[link]

[link]

[link]

Szvl ha ő ilyen szép lett, akkor mi van azokkal a kislányokkal akik már most, kicsiként (10, 11, 12 éves koruk körül) gyönyörűek? pl. Kristina Pimenova, Jade Weber, Laneya Grace.

Kristina: [link]

[link]

[link]

Laneya: [link]

[link]

[link]

Jade: [link]

[link]

[link]

Ők még gyönyörűbbek lesznek? Vagy átlagosak lesznek? Vagy megcsúnyulnak/ elvesztik a szépségük/bájuk/babaarcuk?

2016. szept. 25. 18:57
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ezt h érted?
2016. okt. 4. 15:54
 22/25 anonim ***** válasza:

Hát bármi lehet, még sokat változnak a vonásaik.

Valamelyikük szebb lesz, valamelyik kevésbé lesz szép...

Amúgy ha jól megfigyeled, nekik a tekintetük a szemük nagyon szép.

Az arcuk az átalgos, nincs rajta olyan különleges rész ami kitűnne. Kivéve Kristinát, neki a szája, jobban mondva a mosolya olyan érdekes.

De például az első lány akit linkeltél kommentben: neki is ugyanugyan olyan szép arca van, csak a szeme nem olyan magkapó mint a fenti lányoknak.

Szóval összeségében őket azért látod szépnek, mert a szemük ragad meg, amit az arcuk jól keretez, hiszen szimmetrikus, arányos arcuk van. És ez az ami változhat, ha modjuk nagyon megynyúlik, vagy nagyon kiszélesedik stb. és felborulnak ezek az arányok.

Tehét ha valakinek ugyan ilyen vonásai vannak, nincs hozzá ilyen különleges szeme, akkor maximum rápillantasz és azt mondod "hmm... szép", ha szép a zseme, de az arányok "nem jók", akkor "hmm.. szépek a szemei", ha szépek a szemei és az arányai is vizsonylag jók, átlagosak akkor esel hasra, mint pl most. :DD

Legalábbis ez az én véleményem x)

2016. okt. 10. 20:47
 23/25 anonim válasza:
Szerintem Palvin Barbi már kiskorában is nagyon szép volt,az arca különleges,és kiskoràban szerintem valahogy aranyos feje volt😀Kristina Pimenova a kedvenc modellem a világon,egyszerűen gyönyörű.Genetikától is függ,hogy nagykorukra hogyan néznek majd ki,de Kristina akkor is elbűvölő lesz.Jade Weber szerintem sokkal szebb lesz,mint most,mert ő rajta látszik hogy még nagyon gyerek.A fogai nem fejlődtek/nőttek ki még rendesen,ezt láttam videóiban,és egy fogszabályzó is elkéne neki,ami lehet higy már van.Szóval Jade szerintem szebb lesz,Lenaya is szebb lesz,ő is gyönyörű,főleg a zöld szemével😀
2017. márc. 13. 08:25
 24/25 anonim válasza:
Laneya Grace és Jade Weber szerintem gyönyörűek lesznek pár év múlva(nem mintha most nem lennének azok),de Kristina szerintem nem...követem őt már kb 3 éve mindenhol kb.,és régebben szerintem szebb volt...mármint ilyen 10 éves kora körül..mostmár egyre több képén csak szimplán szépnek tartom,ha szembejönne az utcán,nem állnék meg gyönyörködni benne.Egyébként érdekes,hogy Jade Webert nagyon sok ember nem is tartja mégcsak szépnek se.Sok barátnőm azt mondta,nagyon fura a szemöldöke,túl vastag és elüt a haja színétől,ezaz ami nem igazán szép benne,es furava teszi az arcát.Laneya Grace is inkább átlagos szépség szerintem,3-uk közül Jade a legszebb szerintem❤️palvin barbi meg régen is nagyon szép volt szerintem:)
2019. márc. 5. 15:50
 25/25 anonim ***** válasza:
Kristina Pimenova ritka csúnya lány.Nézd meg az anyját, ha rá ütött akkor soha nem lehet szép,persze már most sem az.
2022. szept. 15. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!