Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ha Palvin Barbi ilyen lett,...

Ha Palvin Barbi ilyen lett, akkor velük mi lesz?

Figyelt kérdés

Na szvl. Palvin Barbi szerintem egyáltalán nem volt szép fiatal korában (mármint 13 éves kora körül), mégis egy gyönyörű nő lett belőle.

13 évesen: [link]

Most: [link]

[link]

[link]

[link]

Szvl ha ő ilyen szép lett, akkor mi van azokkal a kislányokkal akik már most, kicsiként (10, 11, 12 éves koruk körül) gyönyörűek? pl. Kristina Pimenova, Jade Weber, Laneya Grace.

Kristina: [link]

[link]

[link]

Laneya: [link]

[link]

[link]

Jade: [link]

[link]

[link]

Ők még gyönyörűbbek lesznek? Vagy átlagosak lesznek? Vagy megcsúnyulnak/ elvesztik a szépségük/bájuk/babaarcuk?

2016. szept. 25. 18:57
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Na azért:D Amúgy szerintem az elsőn a legszebb:DD na mindegy:DD
2016. szept. 26. 21:56
 12/25 anonim válasza:
Szép arcuk van, felnőtt korukra viszont bizis átalakul majd valamennyire az arcuk, nem lehet meghatározni, hogy szebbé teszi-e majd vagy sem. Egyébként meg az átlagosnak belinkelt lányokról is lehetne olyan gyönyörű képeket csinálni, hogy annak lásd őket. Mert azért van különbség egy profi fotó és egy sima kép között.
2016. szept. 26. 22:22
 13/25 A kérdező kommentje:
Hát de azért marhára nem ennyi:DD Ők sose lesznek még a közelükbe se, akármilyen profi kép készül róluk.Ezt el kell ismerni. Én se leszek sose egy kiló sminkel se olyan gyönyörű mint ők, de sajna ez van.:D
2016. szept. 26. 23:17
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges profi fotókat átlagos képekkel összehasonlítani. A smink bárkit széppé tud varázsolni, és akkor a beállított fényekről és retusálásokról ne is beszéljünk.
2016. szept. 28. 16:59
 15/25 A kérdező kommentje:
Felesleges győzködni arról a hülyeségről h csak a smink és a fények miatt szebbek. Nézz már rájuk.. pakolhatunk 5 kiló sminket is azokra, de nem lesznek szebbek. Amúgy nem hiszem, hogy egy ilyen természetes sminket annyira túlzásba lehet vinni, hogy fényévekkel szebbnek tüntesse őket. Látszik, hogy alapjáraton is gyönyörűek.
2016. szept. 28. 17:45
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért annyira ne istenitsd😂
2016. szept. 28. 20:54
 17/25 A kérdező kommentje:
de hát le vagyok nyűgözve és annyiraaa irígykedek, hogy hogy lehetnek ilyen szépek, hogy az nemigaz:DDD
2016. szept. 28. 21:18
 18/25 anonim ***** válasza:
Get a life.
2016. szept. 29. 16:48
 19/25 A kérdező kommentje:
mer most nem azt csinálom -.-"
2016. szept. 29. 19:02
 20/25 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel én is mehetnék modellkedni:(

Vita pls gyere rám

2016. okt. 4. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!