Ha ugyanúgy nézek ki mint Palvin Barbi csak a hajam színe szőke és a szemem sötétebb kék akkor van esélyem modellkedni egy ügynökségnél?
Figyelt kérdés
még nem vagyok olyan magas de leszek 14/l2015. febr. 26. 15:29
1/12 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy leszel?
Privátba küldhetnél egy képet, mert ennyi, hogy hasonlítasz Barbira, nem sokat mond.
2/12 anonim válasza:
Egy képet én is megnéznék rólad mennyire hasonlítasz Palvin Barbira.
4/12 anonim válasza:
Nem nézel ki ugyanúgy, mert ha ugyanúgy néznél ki, nem lenne "csak". Pl. más hajszín, stb. Gyermeki álom csupán, de legalább van célod. :)
5/12 anonim válasza:
Ha úgy nézel ki elég sok esélyed van.
6/12 anonim válasza:
ha meglennének az adottságaid, már rég modellkednél, mert felfedeztek volna maguktól. Gondolod, hogy a palvin lány meg a többi kuncsorogtak munkáért?
7/12 anonim válasza:
Képet nem mutatsz magadról? Úgy jobban megtudnák mondani :)
8/12 anonim válasza:
Én is szívesen megnéznék egy képet privátban. :)
9/12 anonim válasza:
Szia
Kérlek küldj képet.
Talán tudok segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!