Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Megfelelőek a méreteim?

Megfelelőek a méreteim?

Figyelt kérdés

175 cm

87-62-77

2016. aug. 14. 13:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Es hol modellkedett, az aldis ujsagban?

Mert engem ugyan nem vertek at, teljesen korrekten kifizettek azt a par munkat, amit kezdokent es szerenyebb anyagi hatterrel kaphattam.

Egyebkent nezz utana Palvin Barbi eletpalyajanak. O is modellugynoksegnel kezdte (asszem az Iconnal), mint ahogy mindenki.

2016. aug. 14. 17:55
 12/17 A kérdező kommentje:

tudok róla. De én pont erről beszélek. Az a modellügynökség ahol pénzt kérnek kamu.

Nézz utána.

2016. aug. 14. 18:07
 13/17 A kérdező kommentje:
a VM-nél van most is.
2016. aug. 14. 18:08
 14/17 anonim ***** válasza:
43%
Kerdezo, fajdalmasan nem vagy tisztaban a dolgokkal. Voltal mar valaha modellugynoksegnel szemelyesen? Nem? Akkor legyszi ne papolj, hogy mi kamu es mi nem. Menj el hozzajuk. Ha eloadod, hogy "ugye maguk nem kernek semmilyen penzt tolem, amig nem futottam be?" majd meglatod, mi lesz a reakciojuk. Elarulom, hogy valoszinuleg kirohognek. Ha nem, akkor felvilagositanak, hogy a portfoliokert FIZETNI kell. Es kepekre szukseged van, kulonben nem fognak munkat adni neked.
2016. aug. 15. 03:00
 15/17 anonim válasza:
A derekadból még fogynod kéne egy keveset, hogy 60 alatt legyen de egyébként igen :)
2016. aug. 15. 06:13
 16/17 A kérdező kommentje:

Oke,tudd jobban.

Igen,csak nem tudom,hogy kéne. :)

2016. aug. 15. 12:57
 17/17 anonim válasza:
Nyújtással, diétával :) Vannak kifejezetten derék karcsúsító gyakorlatok.
2016. aug. 15. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!