Mennyit eszel 100on? köbcenti?
Téli/Nyári gumi garnitúra?
87-88 a csipőm.
És a modellkedéshez nem kell pénz, nyilván még nem hallottál a normális ügynökségekről.
Lol, te hany eves vagy, 12?
Szoval azt hiszed, a ket szep szemedert majd egy NORMALIS ugynokseg azonnal lepaktal veled es szazezreket, milliokat fektet abba, hogy teged felfuttasson, hatha bejossz majd? Es te neked ezert egy fillert nem kell majd fizetned, ok hitelben, sot teljesen ingyen reklamozni fognak, vallalva a bukas eleg komoly eselyet? Hat sajnos ez nem igy mukodik. Ezen a teruleten igenis szamit a penz, fel kene mar ebredni. Szomoru, de ez van. Hiaba vagy szep, ha nem tudsz fizetni, ki fognak turni a gazdagok, mivel a ceg is penzbol el es nekik kizarolag az szamit, hogy megteruljon a befektetett osszeg. Az ugynoksegek nem jotekonysagi szervezetek, hogy ingyen es bermentve felkaroljanak.
Úgy látszik neked nincs fogalmad az egészről. Ha megfelelsz nekik és lehetőséget látnak benned,felvesznek. Nem kell a tesztképekért fizetni,van tábor ahol megtanítják az alap dolgokat és utána dolgozhatsz. Persze ez nem két hét alatt lesz így.
És igen,a pénzről szól,de a Te munkáid után kapott pénzből vonnak le 30%-ot,külföldön 10%-ot,ebből tartják fent magukat!
Es a portfoliodbol, ami nelkul nem kapsz munkat vagy legalabbis komolyat biztosan nem. En veled ellentetben tudom, mirol beszelek, mivel modellkedtem mar. Abba is kellett hagynom, mint ahogy nagyon sok tarsamnak is, mivel nem birta az atlagos magyar szinvonalhoz szokott penztarcank.
A "megfelelsz nekik"-be az is beletartozik, hogy allod az anyagiakat. Full ingyenes taborrol en nem tudom, hol hallottal, de ilyen nincsen, mint ahogy az OKJ-s modellkepzesek sem ernek semmit. Ezeket az ugynoksegek tartjak azoknak, akikben latnak fantaziat ES meg is tudjak fizetni.
Amugy meg jelentkezz szepsegkiralynonek, oda kevesebb penz kell es jo ugrodeszka lehet. Viszont baromi szepnek kell lenned, hogy komoly eredmenyt erjel el es a nyertes is az lesz, aki kello mennyiseget perkal vagy netan van valami befolyasos emberke a rokonai kozott (ez kozvetett tapasztalat valoban, de eleg megbizhato "forrasbol", olyantol, aki szerepelt a dontoben)
Hol modellkedtél?! Szerintem téged átvertek.
Én ezeket egy magyar modelltől tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!