Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » 10/? Hányra pontoznátok? 15...

Döme06 kérdése:

10/? Hányra pontoznátok? 15 vagyok, nem nagyon látom magam szépnek. Már attólfügg kinek mi a szép. Kép lent 👇

Figyelt kérdés
[link]

2016. aug. 6. 12:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem nincs veled semmi gond.Én sokkal rondább vagyok nálad például.Ha pontoznom kéne 10/9.
2016. aug. 6. 13:01
 12/25 A kérdező kommentje:
Ködzönöm :)
2016. aug. 6. 13:08
 13/25 anonim ***** válasza:
Szép vagy, de nem modellnek való.
2016. aug. 6. 13:25
 14/25 anonim ***** válasza:
38%

Adhatok inkább tanácsokat pontozás helyett?

Szemöldök: rémes (gondolom magadnak szeded?), növeszd vissza és utána csináltasd meg kozmetikussal normális formára, sokkal szebbé teszi a tekinteted majd. Sokat számít.

Haj: úgy hordd hogy jól álljon... ez a felfogott nem áll jól az arcodhoz egyáltalán.

Smink: tanuld meg mi áll jól ebből is... a fekete a szemed körül nem áll jól, mivel kiemeli a szemed alatti árkokat.

És amiből nem sok látszik, a test... ahol látszik ott én azt látom hogy van súlyfelesleg, és nulla izomzatod lehet... ilyen fiatalon ez ellen tenni kéne, mert egyre rosszabb lesz csak. Gondolom nem szeretnél 120 kiló lenni 30 éves korodra.

2016. aug. 6. 13:52
 15/25 anonim ***** válasza:

arcra szerintem nincs probléma, de a szemöldöködön jó lenne igazítani

sokat javítana az összképen

a vízvonaladat inkább ne húzd ki (főleg ne csak középen)

egy vékony tusvonal mehet, de a szempillaspirál is elég amúgy

2016. aug. 6. 14:01
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, légyszíves ne hallgass 14esre :D látatlanból kövérnek titulál, biztosan 120 kiló leszel 30 éves korodra, ez az arckifejezésedből következtette ki a hülyéje :D
2016. aug. 6. 14:02
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy teljesen felesleges kérdés. Magadnak akarj megfelelni,ne másnak.
2016. aug. 6. 15:00
 18/25 Sunshinedoll ***** válasza:

"Túl sok a smink" :D konkrétan szét van vakkuzva az arca egy fekete-fehér képen, EGYÁLTALÁN nem látszik, mennyi smink van rajta, pedig én egy állandóan sminkelő csaj vagyok :D

Kérdező, szerintem szép vagy. Abszolút legjobb vonásod a nagy szemeid :)

2016. aug. 6. 16:47
 19/25 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszel. szerintem nagyon közel vannak egymáshoz a szemeid, és kissé coca orrod van. na meg a szemöldök nem túl előnyös. olyan átlagos vagy. 10/6
2016. aug. 6. 22:44
 20/25 A kérdező kommentje:

16-os: Köszönöm

14-es: Komolyan az arcomból vetted ki hogy kövér vagyok? Az szép. Szerintem egyáltalán nem vagyok kövér, attól még hogy van mellem. ;) Nem mindenkinek jut ekkora mell 15 évesen. Szóval én örülök neki.

Akik meg a szemöldököm miatt írtak negatív kommentet: Kozmetikus szedi, csak már nem voltam majdnem 1 hónapja, az okot nem mondom! Magamnak pedig nem szeretném kiszedni, mert elrontom a formát. Az orromra a negatív kommentet szintén köszönöm. Idézem "coca orr"..

2016. aug. 7. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!