2/24 anonim válasza:
Lány vagy fiú vagy? Nem bántásból kérdezem, de tényleg nem tudom eldönteni.
3/24 anonim válasza:
Ezt nekem sem sikerült eldönteni.
4/24 A kérdező kommentje:
fiu
2013. máj. 19. 11:33
6/24 anonim válasza:
Ez a fülbevaló, szemüveg és coff eléggé lányos beütést ad. Szerintem feljetsd el mindegyiket, a szemüveget meg lecserélném valami fiúsabbra.
7/24 anonim válasza:
Amúgy ha fiú vagy, miért hordasz női fülbevalót? Nem bántásból kérdezem, komolyan érdekel.
8/24 anonim válasza:
Igazabol nem lenne komoly gaz veled, csak meg nincs kialakult stilusod.
Gondolom 15-16 lehetsz. Egy kicsit sportolnod kell, meg valtoztatni a ruhataradon. A hajad biztos szep, hord kiengedve.
9/24 anonim válasza:
8-as vagyok. Visszavonom a valaszom.
Te egy srac vagy??? Akkor nagyon cink, ne haragudj!
Pasik amugy se nevezzek magukat szepnek...
10/24 anonim válasza:
Az összkép miatt 2.
Ha jobbat akarsz, akkor ezt a hajat felejtsd el és azt a fülbevalót és szemüveget is. Borotvát is elővehetnéd és egy kis fogyás sem ártana. Valakinek jól áll a hosszú haj és a duciság, hát neked pont nem. A női fülbevaló és az a szemüveg pedig egy fiúnak sem állna jól, tehát ideje lenne elkezdened változtatni, ha akarsz valamit... Őszinte voltam, te kérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!