Haver! Igazán megfésülködhettél volna!
Ha meg "normálisan" állna a séród: 2
Ha lány lennék: 2
De így csak 1
A hajad vágasd le, a fülbevalód szedd ki, a nagypapás mellényt felejtsd el.Kicsit próbálj lefogyni.
Akkor 8-ast adnék, így csak 2-es.
És ne szép akarj lenni, azt hagyd meg a lányoknak:)
Hmmm... van egy kis identitászavarod, igaz...? Hosszú haj, női fülbevaló, női szemüvegkeret... Szép akarsz lenni... fiúk nem "szépek", inkább helyesek, vagy jó pasik. :D
Hát ebben a társadalomban tuti nem vállalnám fel, ha transzi lennék, de te tudod. :D Ha nem ez a cél, akkor pedig szedd ki azt a vackot a füledből, vágass egy értelmes frizurát, és kezdj el sportolni, mert ez így jóindulattal is csak 2 pont, azt is csak azért, mert a bőröd pl. szép.
Hát a legjobb jóindulattal is csak 3
Nagyon előnytelen kép és nem éppen megnyerő kinézet
én is azt hittem h lány vagy. aztán meglátam a köves fülbevalód.. na ez tuti lány (bár csúnya).
de így oO sztem nagyon béna az összefogott haj, a fülbevaló és a szemüveged is lányos és kövér is vagy.
Fogyj egy kicsit, a hajad vágasd le és borotválkozz meg. Ja és a fülbevalót cseréld egy egyszerűbb,nem csillogó darabra.
Fiúkra nem használom a szép jelzőt csak nagyon ritka esetben, általánosságban tőlem kapsz 5 pontot. 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!