Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pontoznátok? 1-10-ig mennyire...

Pontoznátok? 1-10-ig mennyire vagyok szép?

Figyelt kérdés

[link]

őszintén

2013. máj. 19. 11:23
1 2 3
 11/24 Csonti95 xD válasza:

Haver! Igazán megfésülködhettél volna!

Ha meg "normálisan" állna a séród: 2

Ha lány lennék: 2

De így csak 1

2013. máj. 19. 11:44
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

A hajad vágasd le, a fülbevalód szedd ki, a nagypapás mellényt felejtsd el.Kicsit próbálj lefogyni.

Akkor 8-ast adnék, így csak 2-es.

És ne szép akarj lenni, azt hagyd meg a lányoknak:)

2013. máj. 19. 11:49
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
1. Csak a fülbevalódról tudtam megállapítani, hogy csaj vagy. Vagy fiú vagy?? Bajszod van, melled nincs, ez a hosszú haj megtévesztő.
2013. máj. 19. 12:11
 14/24 anonim ***** válasza:

Hmmm... van egy kis identitászavarod, igaz...? Hosszú haj, női fülbevaló, női szemüvegkeret... Szép akarsz lenni... fiúk nem "szépek", inkább helyesek, vagy jó pasik. :D

Hát ebben a társadalomban tuti nem vállalnám fel, ha transzi lennék, de te tudod. :D Ha nem ez a cél, akkor pedig szedd ki azt a vackot a füledből, vágass egy értelmes frizurát, és kezdj el sportolni, mert ez így jóindulattal is csak 2 pont, azt is csak azért, mert a bőröd pl. szép.

2013. máj. 19. 12:42
 15/24 anonim ***** válasza:
1
2013. máj. 19. 12:49
 16/24 anonim ***** válasza:

Hát a legjobb jóindulattal is csak 3

Nagyon előnytelen kép és nem éppen megnyerő kinézet

2013. máj. 19. 12:55
 17/24 anonim ***** válasza:

én is azt hittem h lány vagy. aztán meglátam a köves fülbevalód.. na ez tuti lány (bár csúnya).

de így oO sztem nagyon béna az összefogott haj, a fülbevaló és a szemüveged is lányos és kövér is vagy.

2013. máj. 19. 13:13
 18/24 anonim ***** válasza:

Fogyj egy kicsit, a hajad vágasd le és borotválkozz meg. Ja és a fülbevalót cseréld egy egyszerűbb,nem csillogó darabra.

Fiúkra nem használom a szép jelzőt csak nagyon ritka esetben, általánosságban tőlem kapsz 5 pontot. 18/l

2013. máj. 19. 16:57
 19/24 anonim ***** válasza:
ha megfogadod amit az előzőek mondtak a szemüvegről, fülbevalóról, hajról, borotválkozásról, fogyásról akkor kapnál mondjuk 8 pontot, így 4-et kapsz jóindulattal:D
2013. máj. 19. 18:26
 20/24 anonim ***** válasza:
Én szeretem a hosszú hajú fiúkat. Viszont ezzel a szemüveggel valóban nőies hatást kelt. Vagy a szemüvegedet cseréld le vékonyabb, kevésbé nőies keretre / kontaktlencsére, vagy a hajadat vágasd le. Én arra szavazok, hogy maradjon a hajad hosszan,bár ez szemályes vélemény. A fülbevaló is maradhat, bár egy fekete színű 'férfiasabb' lenne. Akár borostát is növeszthetnél :) Amúgy olyan egérke fejed van. 10/4 nálam. Remélem segítettem.
2013. máj. 19. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!