Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Lenne valahol esélyem?

Lenne valahol esélyem?

Figyelt kérdés

Már kiskorom óta érdekel a modellkedés. Tudom, hogy nem egy nagy álommeló, de nekem talán az lenne... többen is mondták, hogy a méreteim jók, és az arcom is szép. A magasságommal egy kicsit gondban vagyok, de tudtommal nem annyira számít. Kiváncsi lennék, hogy lenne-e esélyem valamelyik ügynökségnél!

Méretek:

Derék: 75

Csípő: 58,5

Mell:74

Magaságom 163,5

Kép:

[link]

#álom #modellkedés #maagasság
2016. júl. 15. 16:41
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja bocsi, és 13 vagyok!
2016. júl. 15. 16:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Sztem simán lenne esélyed, és még nőni is fogsz.
2016. júl. 15. 16:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Hat ha meg nosz akkor szerintem lenne
2016. júl. 15. 16:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem van esélyed.De a magasság igenis számít.Nem tudom hol hallottad hogy nem.Persze az olyan szépeknél nem számít mint pl Palvin Barbi de ő is 2'3 centivel kissebb csak.
2016. júl. 15. 17:15
 5/12 A kérdező kommentje:
És hova lenne érdemes jelentkeznem?
2016. júl. 15. 17:24
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Ha kiskorod óta érdekel, akkor igen fura hogy még nem néztél utána egyáltalán hogy hol érdemes, mit lehet, kinek való... Alacsony vagy, max fotómodell lehetsz, az meg iszonyat gáz munka, kihasználnak, fárasztó és nem fizetnek érte kb semmit, még neked fog pénzedbe kerülni hogy órákig dolgozol, mert utazás, szállás, edző, stb igen sokba kerül és elveszi az egész napod. Mindez azért hogy pózokban állj egy kamera előtt mások parancsa szerint és idegen férfiak öltöztessenek. Ez egy álommunka szerinted?

Szép vagy, de legyen eszed is, különben nem sokra viszed az életben.

2016. júl. 15. 17:47
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen, azért kérdezem, hogy hol érdemees jelentkezni!
2016. júl. 15. 19:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A magasság hihetetlenül fontos, 163 pedig elég kicsi. De! Mivel még 13 éves vagy és a szüleid is magasak, lehet, hogy megnyúlsz. Szerintem az arcodban semmi különleges sincs, bocsi. Szép, szimmetrikus, aranyos is. Modellekhez különlegeseket keresnek, akinek nagy, vagy éppen kicsi orra, szeme, szája, foga, stb-je van. Én a helyedben nem gondolkoznék ezen tovább.

Amúgy is, ha egyszer elindulsz az úton, és mondjuk, jók a méreteid, tartanod is kell magad hozzá, +mindig rohannod kell, te csak egy báb leszel, akit kedvükre alakítgathatnak. Ez a modellkedés lényege.

2016. júl. 15. 20:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerinted erről a képről mit lehet megállapítani? Tegyél ki egy olyan képet, amin látszik az alakod is.
2016. júl. 16. 09:32
 10/12 anonim válasza:
A jó modellügynökségeknél még nincs esélyed. Alacsony vagy és a derekad túl vékony. Min. 84-es derék kell.
2016. júl. 16. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!