Lenne valahol esélyem?
Már kiskorom óta érdekel a modellkedés. Tudom, hogy nem egy nagy álommeló, de nekem talán az lenne... többen is mondták, hogy a méreteim jók, és az arcom is szép. A magasságommal egy kicsit gondban vagyok, de tudtommal nem annyira számít. Kiváncsi lennék, hogy lenne-e esélyem valamelyik ügynökségnél!
Méretek:
Derék: 75
Csípő: 58,5
Mell:74
Magaságom 163,5
Kép:
Ha kiskorod óta érdekel, akkor igen fura hogy még nem néztél utána egyáltalán hogy hol érdemes, mit lehet, kinek való... Alacsony vagy, max fotómodell lehetsz, az meg iszonyat gáz munka, kihasználnak, fárasztó és nem fizetnek érte kb semmit, még neked fog pénzedbe kerülni hogy órákig dolgozol, mert utazás, szállás, edző, stb igen sokba kerül és elveszi az egész napod. Mindez azért hogy pózokban állj egy kamera előtt mások parancsa szerint és idegen férfiak öltöztessenek. Ez egy álommunka szerinted?
Szép vagy, de legyen eszed is, különben nem sokra viszed az életben.
A magasság hihetetlenül fontos, 163 pedig elég kicsi. De! Mivel még 13 éves vagy és a szüleid is magasak, lehet, hogy megnyúlsz. Szerintem az arcodban semmi különleges sincs, bocsi. Szép, szimmetrikus, aranyos is. Modellekhez különlegeseket keresnek, akinek nagy, vagy éppen kicsi orra, szeme, szája, foga, stb-je van. Én a helyedben nem gondolkoznék ezen tovább.
Amúgy is, ha egyszer elindulsz az úton, és mondjuk, jók a méreteid, tartanod is kell magad hozzá, +mindig rohannod kell, te csak egy báb leszel, akit kedvükre alakítgathatnak. Ez a modellkedés lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!