Ha kitűnően elvégzek egy kommunikáció szakot valahol, akkor mennyi az esélyem, hogy kommunikációs vezető legyek valami cégnél?
Szóval.
Tudom alapesetben:
Kitűnő tanulmányi eredmény+2-3 nyelvvizsga+5-6 év kitűnő munka valahol, jó referenciákkal, stb.
DE egy 26 éves csaj hogy lehet komm. vezető? Mellesleg 350-es nettó fizetéssel?
0,1%.
Tök mindegy mennyire kitűnőre végzed el, ugyanis semmit nem tanít a szak, gyakorlatilag nem ad az életben használható tudást.
Kommunikációs vezető meg maximum multiknál és állami intézményeknél van, ott pedig nem így válogatják az embereket...
Amúgy én kommunikáció szakot végeztem, tehát azért képbe vagyok miről is van szó. Azóta sem "szakmában" dolgozom.
ad1: Sehogy (vagyis hazudik)
ad2: Térdelve
ad3: Tehetséges és szerencséje volt (de nagy valószínűséggel semmi köze a diplomájához, csak a vele született képességeihez)
"Kitűnő tanulmányi eredmény+2-3 nyelvvizsga+5-6 év kitűnő munka valahol, jó referenciákkal, stb."
MARADJATOK már ezzel. Csak normális szakot kell. választani, nem pedig büfészakot, hogy utána azt böfögd mindenkinek, hogy 'jaj, sehova se lehet bejutni, olyan magasak a követelmények...'
"Mellesleg 350-es nettó fizetéssel?"
Haha, nem fejtem ki, mert még szeretnék aludni is ma. Szimplán a 'haha' kategória.
"Azért ehhez is kell tudomány, nem lehet csak úgy."
Dehogynem lehet. Nyolcosztályos, érettségis kis senkik írják halomra a deviáns cikkeiket, a tévécsatornák többsége ESZMÉLETLENÜL primitív, a sajtó nagyjából többet árt, mint használ. DE visszatérve erre, KAPCSOLATOK KELLENEK. Nem 'tudomány'. Mellesleg a kommunikációszakon semmiféle 'tudományt' nem tanítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!