Lehetek modell?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A kérdésem, mint azt már feljebb is megírtam, az lenne, hogy lehetek-e modell.

12 és fél éves lány vagyok, 166 cm, orvos szerint 177-178 cm leszek. Modellkedni csak akkor kezdenék, amikor elérem a 173 centit. Arányaim: 77-58-82.

Smink nélküli, szerkesztetlen kép rólam:

[link]

2016. márc. 24. 12:48
1 2 3 4 5
 41/41 anonim válasza:
Tudom, régi a kérdés, de nagyon kiakadtam ezeken a válaszokon,így nem tudom szó nélkül hagyni. Nem értem, hogy egyes embereket mi visz rá arra, hogy ilyen undorító, gátlástalan stílusban leszóljanak egy KISLÁNYT!!!, és ezzel porrá zúzzák az önbizalmát. Egyáltalán van fogalmatok arról, mit okoztok ezzel? Sejtitek egyáltalán, hogy egy ilyen ocsmány beszólásnak mekkora súlya van? De komolyan. Jó érzés az, hogy irogattok ilyen ocsmányságokat névtelen profil mögé bújva, és ezzel tönkreteszitek valakinek az önértékelését? Pofám leszakad. Sokáig naívam azt hittem, hogy az emberek kedvesek és jók, de amikor feljövök erre az oldalra, szembesülnöm kell azzal, hogy gonoszak, mint a hétszentség....
2022. márc. 19. 01:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!